/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -2
    ilk part "pilot" bölüm gibi olsun binler kalktığımda devam edeceğim

    17 Temmuz 2015

    hararetli geçen amerika-rusya görüşmelerinde aşırı milliyetçi bir rus ajanı tarafından obama vuruldu. şuanlık bildirilen obamanın tedavi gördüğü ki büyük ihtimal öldü. obamanın vurulmasıyla sonuçlanan ukrayna görüşmeleri abdnin st.petersburga hava saldırısıyla daha da kızıştı.ve bunlar olurken jandarma özel harekat olarak koğuşta okey oynuyorduk. dönen dedikodulara göre savaş yayılırsa nato üyesi ve abd müttefiği olarak kızıl ittifaka karşı cephe alıcaz. bugünümüz yarınımız belli değil yani.

    20 Temmuz 2015

    şu 3 gün içerisinde savaş avrupaya kadar yayıldı. bizse savaşa abd müttefiği olarak dahil olduk. tabi misilleme olarak ülke karıştı. rusya boğazlara dayandı devlet nato üyesi bazı ülkelere kara sularında tam serbestlik verdi. denizler yol geçen hanına döndü amk. neyse boğazlara dayanan rusyayı abd yardımıyla batırdık. kıyıya çıksalardı işimiz zordu.

    22 Temmuz 2015

    çinde fırsattan istifade japonyaya saldırdı japonlar ne gib yiyecek bilmiyorum. ingiltere bize ihanet edecekmiş gibi geliyor ama hadi hayırlısı.

    24 Temmuz 2015

    savaşa fiilen katıldım bizim özel harekat bölüğünden ben ve beraberimde 2 devremle task force 141 diye oluşuma yolladılar. burda soap diye biri var çok artist dıbına koymaya niyetliyim savaş bitsin görüşücem huur çocuğuyla.

    25 Temmuz 2015-Sabah

    Uçakla rusya yakınlarında bi yere indik görevimiz gizli olduğundan radarlara yakalanmamamız lazım. buraya savaşmaya değil rusların üst düzey komutanlarını etkisiz hale getirmek için geldik. moskova yarra yedi bunu kendi gözlerimle gördüm. hepimiz ne tak yiyeceğimiz düşünürken soap bini "beyler raad olun savaş bizde" diye dolanıyodu. gerizekalının kafasına sıkıcaklardı ben kurtardım bu ilk ve son olmayacak gibi..

    edit:rezervleri alın beyler kalktığım zaman devam

    edit2: ciade görev aldığım zamanları anlatıyorum toplanın boş zamanlarda buna da bakın beyler
    ···
   tümünü göster