1. 1.
    +60 -61
    Eveeet binler. Baktımki bazı zeki zütverenler size manipüle etmeyi öğretme vaadi vererek günlerce peşinden sürüklüyor.

    Dedim yazık aq. Millet bu kadar meraklı bu konuya. Niye sömürüyonuz milleti. Ve bu işin özünü anlatmaya karar verdim.

    Aslında çok basit bişey ama tecrübe istiyor. Tecrübeyide ananızı babanızı manipule ederek kazanırsınız artık orası size kalmış.

    Manipule demek köle yapmak değildir amk özürlüleri. Geçen biri anlatmış sözlükte. 40-50 sayfa sürmüş bide. Kızı köle yapıcaz vsvs Okudum ama bi tak anlatmamış aq. Milletle kafa buluyor o bin. Neyse xd

    Manipule demek bilinçaltına bir fikir ekerek kurbanın duşuncelerini yonlendirmek demektir. Hayatın her alanında kullanılabilir bu anladınız mı amcık ağızlılar. Bir fikir ekersin ve o fikir yeşerir. Ve sonra kurban o fikir kendi fikriymiş gibi düşünür. Bu insanı intihara kadar bile zütürür amk. Öyle bir guçten söz ediyorum. Çok büyük bir silahtır. Ama ustaca kullanıldığında.

    inception filmini izleyen nedemek istediğimi anlar binler. Orda leanardo karısının bilinçaltına bir fikir ekiyor ve o fikir kadını intihar ettiriyor.

    Bu yöntemle kız tavlamak vs çocuk oyuncağı. Ben daha büyük olaylardan bahsediyorum.

    Mesela çok zengin birini tüm servetini size miras bırakması gibi.

    Anladınız mı dıbını yırttıklarım. Çok büyük bir güç. Ben mantığını anlatıcam. Siz binlerde hayal gucunuze göre çeşitlendiriceksiniz. Sadece zeki binler çeşitlendirecek bunu. Aptallar yapamıcak. Çünkü zekilerin hayal gücü daha kuvvetlidir. Aptallar max. kezban tavlayabilir bu yöntemle.

    Gelen ilgiye göre manipulasyonu çeşitlendiririm. Daha iyi anlamanız için bu tabiki orusbu çocukları.

    Edit"BU ENTRYE ŞUKU VERiN. BAŞLIK USTTE GOZUKSUN. 2-3 KiŞi iÇiN KENDiMi YORMAM. BUYUK BiR KiTLE OLSUNKi ŞEVKLE ANLATiM. ( SADECE @1E ŞUKU)
    ···
   tümünü göster