/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    +4
    Biz hep fakirdik hiçbirzaman cebimde para olmadı.

    Okulda hiçbir zaman arkadaş ortamı yapamadım.7.sınıfa başka bir okulda başlamıştım herkesin elinde telefon var adlarını bile bilmiyorum şuanda.Bir gün fen hocası grup ödevi vericekti. Grupları yaptı bide herkesin telefon numarasını istedi benim telim yoktu herkes yazdı numaralarını.Bir ben kalmıştım hocam ben sonra yazarım demiştim herkes bana baktı saf saf baktım sınıfa.

    Not:18 yaşındayım hala telefonum yok bitane bulsam kullanamam o derece.

    Bitane daha yazıyim. Lise 2 deyken. Tarihçi tutturdu herkes soru bankası alıcak ve her hafta onlardan ödev vericem diye. Ulan cebte para yok babamdan nasıl harçlık alıyımki. Sonraki hafta geldi ödevlere bakmaya geldi sıra sıra geziyo. Sıra bizim sıraya geldi. Dedi ödevini yaptınmı diye cevap veremedim. Sert bir tokat attı. Allahtan ödevi yapmayan tek değildimde biraz rahatlamıştım.Ama en sevdiğim dersin hocasından tokat yemek iyi koymuştu.2 hafta böyle tokat yiyerek devam ettim.O hafta veli toplantısı vardı babam gitti tabi. Babam eve gelince bana sarıldı. Dedim baba noldu.Yok bişey aferim dedi.

    Ertesi gün hoca beni öğretmenler odasına çağırmıştı. Bitane sağlamından soru bankası almış bu artık senin demişti. Orda kafamı yere eğerek ağlamamak için kendimi tuttum. Teşekkür edip çıkmıştım ve sonra o seneden beri tarihimi 5 getirdim.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      panpa üzüldüm ama harbiden telefon alacak paran yok mu be? bizim maddi durum da pek iyi değil ama birikmiş param var biraz. elazığ'da yaşasaydın sana iyi kötü bi telefon hediye ederdim kardeşim
      ···
   tümünü göster