/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +16 -1
    Amk Trabzon giresun yolu arasındayım. Yolda kaldım arabanın benzini bitti. Bende bi otostop çekiyimde bir petrol ofisine kadar gidebiliyim dedim. Başladım otostopa.Amk araçları hiçbiride durmazmı.En sonunda tam ümidim kırılmışkan.Bi araba durdu gürci plaka. içeride bi kadın vardı amk.
    Ama öyle böyle bir kadın değil amk bildiğin afetül derya. Kadın gülümseyerek istersen gideceğin yere kadar bırakıyım dedi.(nerden anladın diyosanız kadın türkçee biliyor).Arkadada bi erkek oturuyor.
    Sorun olmasın dedim yok olmaz erkek kardeşim o bizi anlamıyor dedi. Bende bindim tabi.Bu kadınla oturuyoruz .Kadın durduk yere bana çok yakışıklısın dedi. Bende teşekkür ettim. Nerde oturuyorsun felan diyor. Bende anlatmaya başladım felan. Hafifte yürüyorum kıza sonuçta arkadaki dingil anlamıyor :D Sonra biz bu akşam bi otelde konaklıyacağız istersen sende gel ücretini biz öderiz.(kadın bildiğin gel benle yat diyor).
    Bende olur neden olmasın dedim. Bende espirisine 2 oda tutarız beraber uyuruz dimi dedim.Oda hayır sen kardeşimle kalacaksın dedi. Bende nasıl yani dedim. Kardeşim seni gördü ve arabaya alalım dedi.Ben halen daha çakamadım olayı. Sonra kafama dank etmesiyle dikiz aynasına bakmam aynı oldu çocuk bana dil atıyor amk.
    Meğer kız ,kardeşiyle yatıyım diye beni arabaya almış amk .Çabuk kenara çek amk dedim kızgın bi şekilde. isersen bi kere daha düşün para bile veririz dedi.Yok amk istemez dedim. indirdi beni bende yoluma devam ettim.Bu da böyle garip bi anım amk.
    ···
   tümünü göster