/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +9 -1
    Evet hala cahilliğinde ısrar ediyorsun
    1.Konya işgal edilmiş mi Kadir Mısıroğluna bile sorsan evet der buraya yazacağına bir kitaba bakmayı veya bilgisi olan birine sormayı neden denemiyorsun. Konya yunan tarafından işgal edilmedi italyanlar tarafından işgal edildi.
    2.Vahdettin gibi bir hain nereye sürgün edildi beni ilgilendirmiyor.
    3.Evet Yunan denize dökülmüştür 7 Eylülden itibaren terk etmeye başlamış olması hepsinin 7 eylülde tamamen terk ettiği anldıbına gelmez ve evet DENiZE DÖKÜLMÜŞTÜR gemilere binip kaçarlarken bile yinede Askerlerimizin kurşunlarından kaçamadılar. Ayrıca şöyle bir bilgide vereyim Yunan Anadolu'yu tamamen 18 Eylül'de terk etmiştir.
    4.Evet Mustafa Kemal Paşa Kafkas cephesinde çok önemli başarılar elde etti Muş ve Bitlis'i geri aldı. Bu başarılarından dolayı imtiyaz Madalyası ile ödüllendirildi.
    5.Sayın cahil arkadaşım bunu gidip dedene bile sorsan sana o zamanlar Egeninde Akdeniz olarak anıldığını söyler ama sen yinede ben her şeyi bilirim sormama ihtiyaç yok gibi bir cahilliğe düşüp buraya yazmayı düşündün.
    ···
    1. 1.
      +1 -5
      Artık vay aq salağı diyeceğim aege denizi hep egedenizi diye adlandırıldı konya ise hiç işgal edilmedi evet italyanlar tarafından bile çünki onlar yunanlıların yerlerini istiyorlardı hala bana cahil diyor hakikatleri öğrenmekten korkuyorsunuz ama bir gün muhakkak öğreneceksiniz ya seve ya da zorla
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      hain senin müşterek babalarındır , grup sex mahsülü vatansız bin kurus !
      padişahımıza hain diyecek adamın zütünden kan alırım huur çocuğu !
      gibtir git ingiliz zütü yala sen, vatansız bin kurusu osmanlı düşmanı pekekent soysuz köpek !
      ···
    3. 3.
      +2
      ingiliz'in zütünü yalayan ingiliz'e iltica mektubu yollayıp ingiliz zırhlısına binip kaçan HAiN padişahın. Siz hala padişahım çok yaşa deyin şerefsizler Ananız vahdettin'in haremindeydi galiba Mondrosta ve Sevr'de toprakları satan vatanını satan Hain'i savunmak için başka bir neden olamaz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Kurtuluş Mücadelesine hep karşı çıkan bunla kalmayıp Mustafa Kemal ve Vatanı savunan daha nice Kahramanlara idam cezası vermesi Hainliğini açıklamaya yeter. Damat Feritle Vahdettin Osmanlının gördüğü en büyük Haindir. Osmanlı düşmanı falan değilim Osmanlıyı sizden daha çok seviyorum Yobaz tarihçilerin söylediği gibi hiçbir Osmanlı Hükümdarı gerici değildir bunların içinde en büyük ilerici ise 2.Mahmuttur kendisi sarığı kavuğu kaldırıp Fesi getirdiğinde ona da gavur demişlerdi o diyenler senin gerici, yobaz dedelerin işte. Hadi yaylan şimdi yobaz, hayatında bir tane kitap okumamış cahil seni Arap Milliyetçiliğini başka yerde yap bizler Türk Milliyetçileriyiz
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster