/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +46 -32
    chpli solcular ve pkklılar birlik olmuş çin'in yaptıklarını aklamaya çalışıyorlar. neden? çünkü türkler bilinçlenmeye başlıyor, türkiye dışındaki türklerle ilgilenmeye başlıyor, bu da solcuları ve kürtleri korkutuyor, zütleri tutuştu. sosyal medya'da ülkücülere karşı kara propaganda'ya başladılar. bunun başını da banu avar denilen 3.sınıf fahişesi çeker. bu at suratlı tam bir çin ve rus yalakasıdır.
    solcular naif ve kandırılmaya müsait birer gerizekalı oldukları için hemen yutuyorlar zokkayı...
    neymis, çinli sanıp koreli turistlere saldırmışlar, az bile yapmışlar amk kafirlerine! çinli koreli fark etmez hepsi ayni tak, gördüğünüz yerde başını ezin bu fare suratlı köpek yiyicilerinin. bi kere bu koreliler adam olsaydı japon-kore savaşında karılarını japonlara peşkeş çekmezlerdi.
    ülkücülerin ellerine sağlık!
    bir de çin restoranında çalışan uygur olayı var. bu bine de iyi yapmışlar amk senin soydaşların çinli soysuzlar tarafından katledilirken, ne işin var çin restoranında bre ahmak? çinlilerin o iğrenç yemek kültürünün propagandasına alet oluyorsun? açlıktan öl daha iyi. ülkücülerin ellerine sağlık! kimse masum ayağına yatmasın.
    ne yani sırf türk diye herkese sahip mi çıkacağız? iyi o zaman chpli binler de türk, onlara da sahip çıkalım? hatta pkkli türkler de var, onlara da sahip çıkalım? öyle mantık mi olur amk...
    --spoiler--
    çin dışişleri bakanlığının vatandaşlarına yaptığı uyarıda bazı çinli turistlerin saldırıya uğradığı ve rahatsız edildiği belirtilerek, “Kesinlikle bu gösterilerin yakınına gitmeyin veya görüntü almaya çalışmayın. Dışarıda tek başınıza yapacağınız aktiviteleri en aza indirin” denildi.
    --spoiler--
    demek ki neymiş? saldırılar bir işe yaramış. ülkücülerin ellerine sağlık iyi yapmışlar
    son olarak (bkz: solcuların biraz gerizekalı olması)
    ···
   tümünü göster