/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    -1
    salaklaşmayın dıbına koyim ya türkiye istese en fazla bir senede siler atar pkk'yı. topla 100 bin tane gönüllü askeri, bir güzel eğit bu askerleri . sonra gayri nizami olarak sal dağa bu 100 bin kişiyi vur emrini de ver gördüğünüz her pkk'lıyı istisnasız öldürün de tamam bitti. geriye yapılması gereken tek şey hava harekatıyla bu 100 bin kişilik birliği desteklemek kalıyor o kadar. şehirdekileri nasıl halleticez derseniz o daha kolay. polise vur emrini ver, tomalar su yerine mermi sıkmaya başlasın bakalım bir kişi başını çıkartabiliyor mu?
    ···
    1. 1.
      -1
      salakmısın kardeşim niye o zaman 50 senedir bitiremiyoruz kaç bin şehit verdik dağları hava desteğiyle bombaladık bittimi ?
      ···
      1. 1.
        0
        istek olsa bitirilir kardeşim ben ne diyorum. 10 bin kişilik eğitimsiz militanla 700 bin kişilik nizami Türk ordusunu karşılaştırıyorsun. göz var nizam var. pkk'ya Türk ordusu hiç topyekün pkk'yı bitirmek adına operasyon yapmadı. pkk'ya vurulan en büyük darbeleri tansu çiller döneminde osman pamukoğlu vurdu, sadece 4 ayda 7000 pkk'lıyı öldürdü neredeyse hiç şehit vermeden ve bunu sadece 1 tümen ile yaptı. bir tümenlik Türk askerleri 7000 pkk'lıyı öldürüp yarı yarıya azaltabiliyorsa 100 bin kişilik bir kolordunun neler yapabileceğini sen düşün.
        ···
   tümünü göster