/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +21 -1
    Beyler ulan lanet olsun o anılar bir türlü silinmiyor hafızanızdan nedense konusu fakirlik olan her şey diplerde bir yerde hep.

    Neyse beyler benimkini anlatayım;

    Lisedeyim beyler memur çocuğuyuz amk o zamanlar anadolu lisesini kazanmışız evin yakınında yokuş aşşağı vurdurup gidiyorsun öyle bir yakınlıkta sınıf çok kozmopolitik benim gibi olanda var daha kötü durumda olanda var çok çok çok iyi olanda vardı amk sınıfın en güzel kızı vardı beyler sarışın bi hatun çok da aklı başında ne kezo ne hoppa al evine iti ol öyle bi hatun belli asillik akıyordu kızdan onla arkadaş olmuştum beyler güç bela bu kızda über zengin amk babasının fabrikalara vs para gani. beyler bu kızın geldiği mahelleden arkadaşları da var servisle gelip gidiyorlardı her ağızları açıldığına of allahın dağına geldik diyen tiplerdi allahsızlar neyse beyler bunların giydikleri her şey marka amk tabi bizde o zamanlar zütümüzden arttırdığımız paralarla bir basket aayakkabısı almışız bi tek o var her gün dua ediyordum patlamasın diye ayakkabı yenisini alamazdım amk.

    Beyler anacığım benim doğum günümde benim halime acımış olmalı ki bana bir converse almış pazardan çakma bildiğin amk. ama ilk doğum günü hediyem nasıl mutlu oldum amk. sabahına anam oğlum giy de git dedi. ulan orada bi ikileme düştüm sonra kendimden utandım anam ulan o benim çilekeş anam deyip arabeske bağladım hemen giydim çakma conversleri okula gittim amk öğle arası beyler yine geldik bu marka muhabbetine kızlar açtı da açtı işte şunu aldık gap ta şu tişörtü gördüm şu paraydı falan ben de he hı diyip vurup geçiyorum o benim dediğim hatunuda bayıyordu bu muhabbetler iki üç espiri atıp iki eğleniyordum be. neyse bu kızlardan biri yine gibim sonik bir muhabbet ederken ben ne gibik konu la bu dedim içimden konuyu biraz gevşettim ulan o kızlar alınmış olacak ki muhabbeti hemen fake marka konusna bi getirdi o an var ya sanki yıkıldım amk gözlerimin içine baka baka fake giyenlere aklım ermiyor diyordu amk he hı da diyemedim resmen ok banaydı amk lan ne utandıydım be. ulan o kızdan değil de o sarı hatundan utandım be.
    ···
    1. 1.
      +2 -14
      memurdan sonrasını okumadım. memur çocuğu fakir mi olur oç.
      ···
    2. 2.
      +33 -1
      memur kürt gibi ürerse fakirin kralı olur kardeşim.
      ···
    3. 3.
      +6
      Parasızlıktan çeşme suyunu kaynatıp buzluga koyardık öyle içerdik bi zamanlar. çeyreği kalmış şokella ile 1.5 ay gecirdigimi biliirim ben.tam 1.5 sene makarna yemekten ırzım gibildi millet okuldayken sorardı gel kantine yemek yiyelim diye yok panpa sagol ac degilim derdim amk ama kopek gibi actım
      ···
      1. 1.
        +7 -2
        onu bende çok yaşadım... okuldan sonra dönerciye falan giderdi millet, ben aç değilim der otururdum öyle... bana diyorlar ki "niye oruç tutmuyorsun?" aç kaldıklarıma saysın amk...
        ···
    4. 4.
      0
      Adam ailesine kürt gibi dedi lan. Hala gülüyorum. Ahahahahaha
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster