/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -1
    biri şuna moğolistan devlet sınırlarını Türklerin kaç devlet kurduğunu nelere yayıldığını anlatsın ben yoruldum bu cahilllerden
    ···
    1. 1.
      +5
      dün yaptığı ile övünen bugün ileri gidememiş demektir dostum. neden onlardan daha çok çalışıp bugün yaptığımızla övünmüyoruz ?
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        haklısın fakat tarihimizi unutacak değiliz
        ···
    2. 2.
      0
      peki gerizekalı kardeşim bu adamlar eskidende rusyaydı şimdide rusya sadece kendi içlerinde iktidar değiştirdiler biz ne yapmışız 16 tane ülke kurup 16 kere batırmışız bu da yine onların üstün olduğunu gösteriyor. kur turan bu adamlar gibi 1000 yıl ayakta tut eyvallah. çinlilere laf ediyorsunuz yok bizim korkumuzdan çin seddi yaptılar diye çin iki bin senedir ayakta biz ebesinin nikahında amerikanın rusyanın çinin altında inliyoruz.
      ···
      1. 1.
        0
        yaz googlea Nihal Atsız 16 devlet yalanı diye senin pgibolojini çok iyi anlatmış

        şimdi inliyoruz amacımız gelecekte inlememektir. batı hayranlığı her şeyin en iyisini fransız italyan bilir anlayışı devam ederse daha çok inleriz ama
        ···
      2. 2.
        0
        Rusya'nın da battığı zamanlar oldu Rus Çarlığından önce Ruslar Altınorda Devleti'nde hizmetçilik yaparlardı.Çinleri biz eskiden vergilere bağlardık zaten Çinlilerin bizi yenmesi tamamen gönderdikleri ajanlar, katunlar sayesinde olmuştur.16 devlet olayındada biz çok daha fazla devlet kurduk ama kurduğumuz devletlerin hanedaları değişince yöneticileri değişince kendilerine yeni devlet kurmuşlar buda bize özgü birşey. Hiç duydunmu bilmem ama Türklerin hepsi kendisini lider sanarmış diye bir laf var buna ithafen bizimkiler kendi devletlerinde bile durmayıp bağımsızlık istemişler.
        ···
      3. 3.
        0
        Batıya hayran olmamak için adam akıllı sebep göstersen anlayacağım. Harbiye askeri müzesine git bakalım birşey dikkatini çekecekmi? Biz yükselirken onlar ilkel silahlar kullanıyordu biz kolay kullanımlı silahlar kullanıyoruduk ne zaman tüfek icat oldu yqda biz çöküşe geçtik bizimkiler kocaman kullanışsız onlarda ufak mobilitesi yüksek silahlar kullanmaya başladılar. Bizdeki en iyi şeyleri alıp üzerine daha fazlasını koyup kullandı batı. Ahlakta da öyle bakma sen bizim medyanın saçmalıklarına git gör evet mezhebi geniş insanlar çok o da bireysellikten kaynaklı banane aq kendi başının çaresine bakar mantığı ama oradaki dürüstlük güven ortamı, refah hiç bir zaman bu ülkede olmayacak.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster