/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +26 -2
    şimdi medyanın ve dexer karşıtlığının gazıyla(ki dexer'ten nefret ederim, gezide bulundum) bu çocuğu göklere çıkarıp adeta bir melek ilan ettiniz ama kazın ayağı öyle değil.

    bir kere bir ara ekmek almaya giderken öldü muhabbetleri çıkmıştı. yalan olduğu ortaya çıktı. bu çocuğun babası bile bile bile bu yalana ortak oldu, utanmadan duygu sömürüsü yaptı. halbuki başına isabet eden gaz kapsülüyle, eylem esnasında ölmüştü. sonradan bu yalanı bıraktılar.

    polis kasten öldürmedi. kasten öldürmek istese çıkarır silahını vurur mk. gaz kapsülünü o kadar kişi arasında nişanlayıp milletin kafasına atacak da ölmesini bekleyecek. ya bi gibtirin gidin aq.

    üçüncüsü. 15 yaşındaki bir ergene çocuk demek de pek doğru değil. tamam yetişkin olmadığı belli ama doğruyu yanlıştan ayırt edebilecek yaşta. 15 yaşında dhkp-c'ye militan olabilecek kadar zekası ve karar mekanizması varsa çocuk diyemeyiz herhalde.

    dördüncüsü: mehmet kiraz adlı savcı bu çocuğun intikamı içinn dhkp-c tarafından gerçekleştirildi. dhkp-c'nin üyeleri berkin elvan için, kardeşimizdi, örgütün en iyi elemanlarındandı gibi yorumlar yaptılar. anlayın artık lan şunu. bu eleman terörist bir oluşumla iç içeydi.

    tamam böyle bir ölümü hak etmedi ama lütfen martı kaşlı fotoğraflarını gözümüzün önüne sokup sokup ilahlaştırmayın.
    ···
   tümünü göster