/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8
    Beyler sonuna kadar okumanızı rica ediyorum lütfen. Beyler yaklaşık 3 sene önceydi. Ölüm döşeğindeyim, geçirdiğim hastalıktan dolayı 1 ayda 25 kg kilo vermiştim, ozamanlar ingilterede yaşıyorum bi yandan iş biyandan okul derken hastalık beni yürüyemez hale getirmişti. Evet beyler yürüyecek halim yoktu, aynaya bakınca gözlerim dolardı, halim o kadarki kötü. ingilterede 3 ay boyunca belki 50 kez hastaneye gittim, sabah akşam gibişmekten gözüne uyku girmeyen bayan doktorlar karnımı açtığımda utanarak dokunuyordu, yaşadığım herşey sinirimi okadar bozuyorduki hastalık yüzünden diye düşünüyorum ateş gibiydim ufacık lafta celallenir bağırır çağırırdım. Bi gün yine doktora gittim beyler, yine hastalığımı bulamadılar, doktor; enfeksiyon kapmışsın, sade yiyecekler ye 2 haftaya düzelirsin dedi. Kan beynime sıçradı giberim sizin devletinizide hastahanenizide dedim. Beyler bilirsiniz bu gibtigimin ingilteresi en gelişmiş ülkelerden birisi ama acil girişinde asılı olan 'bekleme süresi en az 4 saattir' yazısı ülkedeki sağlık sektörünün rezillik seviyesini gösterir haldeydi. Neyse dedim bi daha hastahane ye gideyim ve gittim beyler doktor 35 yaşlarında bayan, sıkıntın nedir dedi ve ben bi iç çekip feryada başladım. 3 aydır bu gibik hastaneye geliyorum bi hastalığımı bulamadınız ben ülkeme gidiyorum sizde gelin doktorluk Öğrenin dedim. Gitme biz sana bakarız cart curt etti ben dinlermiyim nasıl dinleyeyim beyler ölü gibiyim. Neyse geldim türkiyeme annem babam benim halimi bi gördü, annemi tutabilene aşkola öyle bi ağlıyorki beyler ben bidaha öldüm, gelelim babama, babamla aramızda pek samimi bi ilişki yoktur bana sarıldığını hatırlamam. Babam Bana bi sarıldı beyler öyle derinden bi OĞLUM demesi vardıki içim parcalandı beyler. Bide baktım ozmana kadar ağladığını görmediğim adam sarılmayı kesip odaya geçti, hıçkırarak ağlıyor, ben daha kötü oldum beyler ogün bidaha öldüm resmen bidaha öldüm.
    Ertesi gün hastahaneye gittim ve doktor sordu neyin var, sıkıntıları anlatmaya başladım, kadın şöyle 1-2 dk düşündü ve git şu testleri yaptır hastalığın muhtemelen xxx dir dedi.
    Gaziantep Üniversite hastanesinden testleri(endoskopi-kolonoskopi) yaptırmak için randevu aldım. 1 hafta sonraya randevu verdiler. neyse beyler randevu geldi beni hastaneye tekerlekli sandalye ile zütürdüler film çekilirken bayılmışım. Test sonuçları çıktı ve hastalığı tespit ettiler. kron hastası olmuştum beyler rezil bi hastalık, sürekli ilaç kullanılması gereken, yediğine ictigine dikkat etmen gereken bi hastalık. 2 farklı ilaç verdiler günde 11 hap! Ve haplarda müthiş güçlü saç döküyor, akciğer e zarar veriyor ama kullanmadıgım zaman aşırı karın ağrısı, ishal, baş ağrısı, cekiyordum, mecburen bu ilaçları uzunca bi süre kullandım. 2 ay kadar bi zaman geçti ben taş gibi oldum beyler eski halime döndüm eski kilomu geri aldım ilaçlarım azalmıştı ve bir pazartesi gününe randevu aldım.
    Pazartesi günü hastahaneye gittiğimde gaziantepte öldürülen ersin isimli doktor icin grev yapıldığını söylediler. Ogün tr geneli doktorlar iş bırakmış ama benim kesinlikle bu ilaćları yazdırıp almam lazım yoksa hasta oluyordum. sadece acil bölümünün çalıştığını söylediler. Acil bölümüne yöneldim ve doktoru buldum. Doktor top sakallı, uzun boylu, kilolu bişey. Doktor bey bugün için randevum var ve hastalığım çok ciddi bu ilaçları yazarmısınız lütfen?
    Dr: yazaman grev var, sadece trafik kazaları veya ağır hastalara bakıyorum.
    Ben: bakın dr bey benimde hastalığım ciddi ve bu ilaçları almazsam hasta olucam neler yaşadığımı bilmiyorsunuz.
    Dr: git başımdan grev dedim grev yazmıyorum ilaç milaç başka zaman gel.

    Bunu duyunca beynime kan sıçradı beyler bağırdım çağırdım yazlan şu ilaçları yazacaksın dedim. Hemen güvenlik geldi benim koluma girip dışarı cikariyorduki bu huur evladı doktorun ağzından o gereksiz, pişkin, o.ç olduğumu tescil eden laflar döküldü...

    bin DR: BiZ DOKTORUZ DOKTOR, BiZ MADEN iŞCiLERi GiBi ÖRÜMCEK BEÝiNLi DEĞiLiZ ARKADAŞIMIZ ÖLDÜRÜLDÜ GREV HAKKIMIZ VAR. ÖRÜMCEK BEYiNLi MADEN iŞCiLERi GIBI SESSiZ KALMAMIZIMI BEKLiYORSUN.
    allah dedim beyler allah ulan yavşak herif sen 10 bintl paraya klimalı hastahanelerde çalışırken o örümcek beyinli dediğin maden işçileri yerin 500 mt altında hergün ölüm tehlikesiyle çalışıyor. Sen o begenmediklerine kurban ol lan yavşak dedim. Beni hemen dışarı çıkardılar çünkü o muallakyi orda öldürebilirdim.

    Beyler ufacık bi entry girmek için başladım ama konu uzadı biliyorum çok uzattım konuyu nereye getiricem amacım öğretmenler maaşını beğenmiyor grev yapacaklarmış entrysine destek vermekti.

    Doktor, öğretmen, hakim, savcı fark etmez beyler bu vasıflı insanlar maaşlarını bizlerin devlete verdiği vergiyle alıyor. Benim paramla maaş alan adam beni küçümseyemez. Maden işçileri ne örümcek beyinli diyemez öyle adam doktor olsun hakim olsun ölsün öldürülsün gibimde olmaz. Okuyan panpalarıma teşekkür ederim hayırlı ramazanlar
    ···
   tümünü göster