/i/Tespit

  1. 1.
    +11
    Böyle kızın olursa tabi zor. Olmayacağına göre...
    ···
    1. 1.
      +5 -2
      panpa ben kızı 20 yaşına kadar kundaklayıp buzdolabına atmayı düşünüyorum
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      böyle ikiyüzlü huur çocuklarısınız işte siz. sonra "vay efendim neden türk kızları şöyle" "vay efendim niye böyle" diye ağlar durursunuz dıbına kodugum kafasını gibtiğimin yobazları. siz böyle baskıcı faşizan babalar olursanız verecek kız yerinde durmaz ordan kaçar burdan kaçar yine verir. gider kömürlüklerde gibişir, apartman aralarında sakso çeker sizin ruhunuzun kılı duymaz bile.

      siz de kızım çok namuslu sanırsınız. bırakacaksın kardeşim kız çocugunu. o da bir birey. onun da beyni, aklı var. o da bilir kararlarını, geleceğini. ne kadar baskı yaparsan o kadar kamçılarsın dürtülerini. canı gibişmek mi istiyor diyelim varsın gibişsin arkadaş.

      zamanında 80lerde 90larda babalar böyle yapsaydı şuan hepimiz milliydik amk yobaz sürüsü sizi. bedenler değişiyor kafalar hep aynı düşünceler hep aynı amk. şimdi yavaş yavaş bir geçiş dönemi var yeni babalar bu kadar faşist değil tabii ki fakat bundan 15-20 yıl sonra bu dediklerim gerçekleşecek erkek nesli sıkıntı çekmeyecek.

      namus kavramı beyindeki gibik bir olgudan başka bir şey değil. herkes gibişsin çoğalsın arkadaş. senin deden ananı babana vermeseydi sen olucak mıydın ? deden şimdi gavat mı ? düğününe bile gitti ananın. babanın o gece ananı duvardan duvara fırlatarak 25 yılın acısını çıkaracağını bile bile o yaşlı adam o düğüne gitti. siz de gideceksiniz o düğüne amk.
      ···
   tümünü göster