1. 1.
    0
    amq koyun sürüsünden olmadım en azından. akp chp mhp koalisyon yapıyor. dolayısıyla senin oyun yine akpye gitmiş oldu. yani eşşek olan sen onurlu duran biz olduk. oyumuz akpye gitmedi. hadi akpli koalisyonu destekledin şimdi bunu çoluğuna çocuğuna anlat amq lanetli sürüngen yaratığı seni hahahah.
    ···
    1. 1.
      0
      koyun sürüsünden olmadım diye kendini avutan bir dangalak. olm senin verdiğin bir oy binde 41 oy alan partide ne işe yaradı hahahaha. doğu babana selam söyle bir dahaki seçimde artık kısmetse iktidar.

      ayrıca hala oy verdiğinden şüpheliyim. sanırım lys sonuçlarının açıklanmasını bekledin hahaha
      ···
    2. 2.
      0
      selam şebek yine sen ? 1. olum kabul et koyun herkes oraya gidiyor ben de oraya gideyim diyen sürü değil midir ? ee sen de herkes chpye/akpye oy veriyor barajı diğerleri geçemeyecek nasılsa diye sürü pskolojisiyle hareket etmedin mi ? sende dexer babana selam söyle oyunu iyiye kullansın haahha. ben ne adamlar gördüm espiri yapamıyor ne espiriler gördüm yapan adam değil hadi kış kış. şimdi akp chp koalisyonuna zemin hazırlayan elleriniz dert görmesin. biz kör değildik bunları gördük sana dedik dinlemedin çekin şimdi cezanızı...
      ···
    3. 3.
      0
      ne mal adamsın yahu, olm sen harbi gerzeğin önde gidenisin he. ben nasılsa o partiye nasılsa barajı geçemeyecek diye vermedim, zaten o partiye oy veriyorum yani ben aslında vatan partiliyim ama barajı geçemez chpye oy vereyim demedim. bu bir... ikincisi espri yapmadım ama sen espri olarak algılamışsın bu da sen de bir algı problemi olduğunu gösterir.

      biz dediğiniz kimsiniz ayrıca la, bir avuç muallak hesabı oturun yerinize. hala anırdığın yetmedi mi gibik. daha anırtayım mı.
      ···
    4. 4.
      0
      ne kadar angutsun ya söylenen sözü bile anlamıyorsun. koyun olmaya alışmışsın o partiye hitler de başbakan olsa dünyanın en aşağılık adamı da başbakan olsa sen o partiye oy vermeye devam edersin akpliler gibi partizansın çünkü. senin gibiler yönetime oy vermez partiye oy verirler o yüzden koyunsunuz diyorum. her söylediğimi açıklattırma gereği duyduracak kadar g. zekalı oldğunu anladn mı şimdi ? bak altta senden 2 tane daha var gördüğün gibi her yer mal kaynıyor.

      o zekayla senden o kadar espiri çıkıyor işte. internet malı. interneten 2 kız düşürecem diye cahil kalmışsın biraz kendini eğit. iyi ki bu 3 aşağılık düzeneğin kölesi partiye oy vermedim aiiiiiiiii aiiiiiiiiiiii aiiiiiiiiiiiiiiiiiii. sizin gözünüz.
      bakara /171
      O kâfirlerin hali, sadece bir çağırma veya bağırmadan başkasını işitmeyerek haykıranın haline benzer; onlar sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler, akıl da etmezler.

      hatta onlar hayvandan daha da aşağılıktırlar.

      bak seni tarif etmişler.
      ···
    5. 5.
      0
      hahah lan yönetim kim doğu perinçek ne yönetmiş bugüne kadar gibik. partizan diye sana derler esas amk maocusu. rica edicem islamı ağzına alma komik oluyor çünkü. züt sıkışınca Allah diyen dinci gibi amk hahaha.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster