/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 251.
    +45
    25 FiNAL- ulan havadayken bir baktım koca gib kadar bir göz bize bakıyor. Ulan töbe bismillah dedim başladım ayetel kürsiyi okumaya.

    Çok geçmeden nazgullerde karşıdan bize uçmaya başladı. Çektim sapanımı nişanımı aldım başladım sıkmaya amk. Legolas denen huur çocuğu ıskalayıp duruyo. Ben attığımı vuruyorum. Gandalf yanda keyif oldu. Maşallah maşallah iman gücü diye bağırıyor. Sus lan seninde pankreasını giberim bu işleri sen açtın başıma dedim. Havada 10 dakika bunlarla savaştık hepsini gözünden tek tek vurdum sapanla. Sonra gidip yüzüğü hüküm dağının lavlarına attım. Biz daha tam kara kapıları geçtik uçuyoruz arkama baktım. Mordor yıkılıyo amk. Hepsi "kaçan zütü kurtarır loo" diye bağırıyo. Ama kimse kurtulmadı amk hepsi yerin dibine çöktü.

    2 saatlik bir kuş uçuşu ile şayıra vardık. Baktım bizi mehter takımıyla karşılamışlar. Tamam la tamam reklam etmeyin amk dedim. Gandalf gelmiş elime yapışıyo elimi öpecek "sen olmasan napardık, düşünsene yürüyerek girmeye çalışsak başımıza ne işler gelirdi" diyor. Tamam hocam dedim estağfururullah ne demek benim yerimde kim olursa aynı şeyi yapardı dedim.

    Artık yolcu yolunda gerek dedim. Aragorn elime ayağıma yapışıyo dur gitme burda bizle kal diye. Sağol kanka dedim memlekette eş dost var amk zaten iştende kovuldum gidiyimde kendime bir iş buluyum biran önce. Gandalf dedi sakın uçak bileti falan alma ben seni kartalla bırakıcam. Tamam hocam dedim ama akşam çıkalım yola dedim şimdi mahalleden arkadaşlar görür beni kartalın üstünde bir adamın eve bıraktığını falan madara oluruz semte amk.

    Akşam çıktık yola 3 saat sonra evime geldim amk. işten kovulmuşum tabi. Bunun dışında beni pek merak eden olmamış. Bazen özlüyorum oraları. Gandalfı, gimliyi, legolas, aragorn, merry, pippin... Haa bide geçen gandalftan mektup geldi. Saruman ölmüş amk cenazesi ikindi namazında iseengard merkez nur camiinden kalkmış. Burdan onada rahmet diliyorum allah taksiratını affetsin.

    Keşke bunun bir filmi falan olsaydıda oradaki adamları görme tanıma şansınız olsaydı lan inanın çok severdiniz hata dünyada rekorlar kırardı. Neyse okuduğunuz için teşekkür ederim..
    ···
   tümünü göster