/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +6
    Neyse ben artık bu stajlarda felan aslıya yüz vermiyorum face de bişe yazıyor geri dönmüyorum felan.Bu da faceye ‘’Adamlığın kadar konuş dedim diye mi bu susmalar…!’’ yazmış.
    Bende sen neyin kafasısın o yorum ne diye mesaj olarak attım.O da sen niye üstüne alınıyorsun belki sana demedim.(böyle bi kezban yani) bende ikimizde kime yazdığını biliyoruz dedim.Bak işine saçma saçma yorumlarda atma dedim. Bişe yazmadı.Öbür gün bende bu aslıyı çıldırtmak için ikidebir neslihana soru soruyom samimi davranmaya felan başladım.
    Bu acaip kudurdu.Bu kudurdukça ben neslihana daha çok tutuluyordum.Bi ara hoca bizi kendi odasını temizlemek için yolladı. ikimizde yalnızız odada ben nasıl açılırım felan düşünürken .Bu geldi konuştu aslı denen kız eski kız arkadaşınmı diye. Bende evet ama sevmeye sevmeye çıktım dedim.Hmm dedi zaten belli ne kadar salak bişe olduğu dedi gülüştük felan.
    O günde bitti.Ama ben bu akşam ona yazmam lazım kız bu kadar yakınlaşmış bana artık açıl diyor .Bende aldım teli elime başladım yazmaya.
    ···
   tümünü göster