/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +30 -1
    "Türkler kendisine yapilan haksizliga karsi ya yildirim gibi cevap verir ya da sineye ceker,asla ama asla aglamaz" diye tanimlar prof.dr.McCarthy Türkleri...

    Ama malum irktan biri cikmis,yaptiklari en iyi sey olan duygu somurusunu yapiyor..

    Bunlari hic dile getirmeyiz ama madem yeri geldi ben de yazayim..

    Sen hic sabahin 5 inde meydanlara toplatilip esyalarini bile almalarina izin vermeden trenlere bindirilip adini senin verdigin sibiryaya suruldun mu ?
    Hayvan vagonlarinda,hic durmadan,aclik,susuzluk icinde soguk bir olume gittin mi ?
    Sen hic yillarca kavmi necip dedigin,peygamber soyu dedigin araplardan ihanet yedin mi ? Suveyste,gazzede,kuduste,yemende hem kafire hem de dost bildigin muslumanin ihanetlerine karsi savastin mi ? Sen gazzenin kumundan cok oldugunu bilir misin kallesinin ?
    Sen hic klor havuzlarina atilip kor edildin mi ?
    Sen hic tel orgulerle cevrilip yakildin mi ?
    Sen hic anavatanindan suruldun mu ?
    Yillarca yuzune gulup arkandan is ceviren,korkundan koskoca sed ceken cinlinin kucucuk Türk evlatlarini kursuna dizdigini, iskence ettigini,kollarini bacaklarini kestigini gordun mu ?

    Türk olmak canakkale de sana barbar diyenlere insaniyet gostermektir, Türk olmak seni yamyan olarak gorenlere kendi suyunu verip, sirtinda tasimaktir.

    Türk olmak cepheye mermi tasiyan bir ananin bir evladim daha olur ama bir vatan daha olmaz diyerek yeni dogan cocugunun ustunde ki bezi mermilerin uzerine ortup cocugunun soguktan donmasina goz yummaktir.

    Türk olmak annenin sana cepheye giderken sag donersen sutumu sana helal etmem demesidir.

    Türk olmak kurbanlik koyuna yakilan kina gibi, cepheye giden cocuklarinin basina kina yakmaktir, vatana kurban olsun diye

    Türk olmak elde avucta olmadigi icin surekli bir seyleri bir seylere uydurmaktir, koca koca gulleleri yontmaktir elde ki toplara uydurmak icin, Türk olmak olumle dans etmektir.

    Türk olmak tek evladi sehit olan babanin bir evladim daha olsa, onu da yollarim demesidir, anasinin aglamaktan harap olmus halde sadece vatan sagolsun demesidir

    Yuz yillarca milleti sidika dedigin,guvendigin ermenilerin karina kizina tecavuz ettigini, yaslilarini,cocuklarini ahirlara,ambarlara tikip diri diri yaktigini gordun mu ?
    Sen vatanini,irzini savununca soykirim yapti diye suclandin mi ?

    Senin uzerine hic 7 duvel saldirdi mi ? Sen hic 7 duvelin yaninda kardes bildigin kürtlerin,araplarin,ermenilerin ihanetine ugradin mi ? Hangisiyle savasacagini sasirdin mi ?

    Sen roma ya aman diletip, papaya diz cokturup,cag acip cag kapatip,40 kisi ile saray basip,denizleri gol haline getirdikten sonra anasinin fistanini giyenlerle ugrastin mi ?

    Sen surekli ihanete ugrayip, basi gibistiklarinda yardim beklenen, oyi gunde kufur yiyip kotu gunde yardim istenen oldun mu ?

    Ben Türkum demenin,vatanini milletini,bayragini sevmenin irkcilik sayildigi bir yerde yasadin mi ?

    Türk, kürt olmayi birakta; sen hic mert oldun mu ?

    http://youtu.be/8i2UaZxc84E
    ···
   tümünü göster