/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +66 -2
    15- sabah oldu uyandık. Karnım aç sigarasızlıktan kafam çatlıyo amk. Allahtan iseengard yakınındaymışız. Pippine attım 50 lira git bi bakkal bul 3 ekmek, biraz peynir zeytin domates bir pakette uzun parlement al gel dedim.

    10 dakika sonra bu yakınlar da bi bakkal bulmuş amk dediklerimi aldı geldi. Ama parlement yokmuş bahar varmış amk bu orklar bahar içiyormuş parlement tutulmuyormuş. Vay dedim sizin ciğerinizi gibiyim bu içilir mi.. ilk güzel bi kahvaltı yaptık hemen arkasına yaktım sigaramı amk arkamı ağaca verdim derin derin çekiyorum. Bir yandanda gözü pippine koydum amk bunu gibecem. Zaten dünyaya geri dönemem amk bide işin yoksa iseengarddan şayıra kadar yürü. Vay babam vay. Zaten işede gidemem artık patron belamı giber nerdeydin diye. Anlatsam inanmaz amk. Sigaram bitti yere söndürmeden yere attım.

    Tam attımki arkamdan koca bir el kafama şaplağı geçirdi. Arkamı döndüm kimse yok. Korkutucu bir ses aynen şöyle dedi "Lan anasını şaplakladığım babayın ormanımı da atıyon lan!!" Kimsin lan huur çocuğu dedim. Arkana bak arkana dedi. Ananı gibim bi baktım ağaç konuşuyo. Ulan dedim sen nesin amk dizlerimin bağı çözüldü korkudan.
    "Ne ayaksın la sen dürzü gelmişin ormana izmarit atıyon" dedi. "Abi kusura bakma ben sizin canlı olduğunuzu bilmiyodum valla dedim. Koca ağaç amk bana bi koysa şerefimi giber hemen geri vites attım. Abi dedim isim ne?? ismi yaşlı sakalmış tanıştık amk çok kafa adam çıktı buna sigara falan tuttum. Dedim abi fotosentez?? Ya giberim sentezini dedi 3 günlük dünya vur dumana dedi.

    Buna sarumanı nasıl bulabileceğimi sordum. Saruman eskiden ormana çok gelirmiş ama artık gelmiyomuş hatta ormanda ki ağaçları da kesiyormuş zütveren. Dedim usta bunu nasıl bulabilirim ben?? Bugün cuma dedi, iseengard merkez nur camiinde cuma namazı varmış orda imammış bu saruman, orada bulursun ancak dedi. Eyvallah deyip çıktım yola.
    ···
    1. 1.
      +14
      -abi fotosentez?
      hahaha gibiyim belanı helal sana kanka
      ···
      1. 1.
        +1
        bunu dediği an gözümden yaş geldi ahahaha :D
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        amk cem yılmazın film replikleri gibi olmuş çok fena mizahını sevdiğim adamsın
        ···
   tümünü göster