/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +63 -1
    12- amk bi baktım 200 adam çıktı ormanın içinden birde bunlar diğerleri gibi değil farklılar. Biji biji biji diye ellerinde ki molotofları bize doğru fırlatmaya başladılar. Çıkardım 7.65'i iki tanesini vurdum mermi bitti amk. Hemen davrandım kelebeğe. Legolas ok atıyor, aragorn, ben, boromir, gimli girdik aralarına Allahu ekber nidalarıyla alaşağı ediyoruz düşmanı.

    Bay frodo ağlarken sam bağırıyor "yeter kuzi keriler incitiyorsunuz bay frodoyuuu!!" Ulan bir iki indiriyoruz ama adamlar karınca gibi amk bir tane haklıyorum yerine iki tane geliyo. Molotoflar havada uçuşuyo. Foşik insan foşik insan diye bağırıyorlar. Dedim kaçın erkekliğin %90ı kaçmaktır yoksa çizdiricez kestaneyi. Başladık tabanları züte vura vura kaçmaya. Merry ve pippin benim yanımda koşuyolar amkmun zütten bacaklıları. Aragorn legolas biyere, frodo sam biyere kaçtı. Arkamı döndüm ki birde ne göreyim boromir vurulmuş amk içim cız etti. Ama dönemezdim koşmaya devam ettim. Hepimiz birbirimizi kaybettik bu arada.

    Arkamıza takıldı 50,60 uruk hai eşşek sudan gelinceye kadar kovalıyorlar. Amk sigara içen adamız, az daha koşsam ciğerim zütümden çıkacak. Tam bu arada önümüzü iki düşman kesti. Etrafımız sarıp bizi yakaladı oçlar. içlerinden biri arkaya "başkanım foşikleri yakalmışaz" diye bağırdı. Başkanları yani ordunun komutanı olan iri, korkunç ork yanıma yaklaşarak omzumdan tuttu ve bana "nerelisen sen höval" diye sordu. Korkumdan cevap veremedim amk üç buçuk atıyorum resmen. Mery ve pippin hala lakça tavırlarla "kamkaa korkma bis yanındayıs" diyorlar. Ulan dedim şuradan bir kurtuluyum ilk sizin zütünüzü gibicem.
    ···
    1. 1.
      +10
      foşik insan foşik insan neyy lan bastım şukuyu knk
      ···
   tümünü göster