/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +48 -1
    10- oradan çıkmak için bir köprünün üstünden geçiyoruz. Ulan arkadan yine garip sesler geliyo. Gandalfın suratı değişti ve bize dönüp "bakın beyler bu gelen balrog, hepimizi aşar bu düşman. Kaçan zütü kurtarır benden söylemesi" dedi.

    Ben o züt korkusuyla iki dakkada karşıya geçimişim amk. Bu gandalf dikildi bekliyo. Beni bırakın siz gidin ben savaşacam diyo. Ya kurban olduğum gel etme diyorum 80 yaşında bastonlu adamsın zütü kurtar. Savaşcam diyo başka bişey demiyo. Ulan öte beri derken bu balrog geldi. Kocaa bişey amk zütünden bile ateş çıkıyo oraya buraya kırbaç vuruyo. Bunlar başladı balrogla savaşmaya. Gandalf nas suresi eşliğinde asasını vuruyor iblise. Ben arkada çatır çatır sıçıyorum bu ara tabi. Ulan birden koca bir çatırdama sesi geldi köprü koptu. Bu balrog denen muallak aşağı düştü. Ohh dedim yüce rabbim şükürler olsun. Ama tam derin bir nefes daha alıyodum ki, balrog kırbacıyla gandalfı aşağı çekip düşürdü.

    Hıh dedim sana müstahaktır yaşına başına bakmadan bu işlere karışırsan böyle olur. Baktım bizim frodo yine oturdu ağıt yakmaya başladı. Lan kalk dedim giberim atar damarını gidek şu yüzüğü yakıyoz mu napıyonuz yakak. işimiz gücümüz var amk yıllık iznin dolmasınada 2 gün kaldı. Geç kalırsam memlekte dönünce patron gibecek ona mı yanayım, şu içinde bulunduğum durumamı..
    ···
    1. 1.
      0
      ayetel kürsi okusa tek atardı panpa
      ···
   tümünü göster