/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +51 -2
    8- biraz daha ilerledikten sonra bir yaratığın bizi takip ettiğini gördüm. Gandalfa sordum reyis bu herif kim? "Bunun adı gollum yüzüğü takip ediyor" dedi. Vay amk dedim bide bizim millete para göz derdim orta dünyada adam kalmamış bi altın yüzüğün peşine düşmüş. muallaknin tipinide bi görseniz töbe haşa gib gibi. Ölmüş gibi amk. Habaset akıyor yüzünden.

    Kat kat yukarılara çıktık madende. Bir bölüme girdik en son, kitaplar falan var bunlar kitaplara bakıyo. Lan dedim dıbınıza koyarım bırakın kitabı şurdan çıkalım biran önce. Bu arada bu mery ve pippin denilen iki züt oğlanı gene denk durmadılar, orayla burayla oynarken bitane zırhı kuyudan aşağı düşürdüler, heryerde yankı yaptı ses. Hah dedim dıbına koydumun oğlu aferin sana uyuyan yılanı uyandırdın.
    "Kamkaa elimden kaydı ya" diyo bide pişkin pişkin. Sus lan kaderini giberim kanka deme bana züt dedim. Ve bu arada derinlerden sesler gelmeye başladı. Legolas geliyorlar dedi. Zaten gamlı baykuş amk ne zaman bişey dese başımıza bi müsibet geliyo..
    ···
    1. 1.
      +5
      elf gözlerin ne görüyor elf zütünü gibtiğimin sarı pipisi diyemedin mi panpa legolasa
      ···
   tümünü göster