/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +53
    7- içeri daha adımımızı attık dakka bir gol bir, arkadaki nehirden muallak ahtapotun biri çıkıp bizim frodoyu yakalayıp çekti. Legolas falan ok atıyo ama hikaye amk. Mübarek hayvanın gibinde değil. Dedim iş başa düştü çekilin lan amk bebeleri. Belimden çıkardım 7.65'i iki tane sıktım bu muallakye hemen çenileye çenileye kaçtı.

    Baktım frodo ağlıyo. Lan sus alın yazını giberim al bi sigara iç dedim sigara tuttum buna. Bu züt oğlanı sigara içmeyi de bilmiyo amk öksüre öksüre bi hal oldu.

    Neyse az içeri girdik bu gimli goddaşlanıyo benim emmioğlu burda kral bize iyi bakar diye. Amk bi baktım heryerde iskelet var. Ses seda yok leş kokuyo heryer. Gimliye döndüm "hacı kusura bakmada senin amcaoğlugili gibmişler kimse kalmamış amk" dedim. Bu oturdu bi ağıda. 9 yaşında kız çocuğu gibi ağlıyo. Tuttum bunu sakalından kalk lan saçını sakalını gibtiğim koca adamsın yakışıyo mu deyip bi sigarada bunun ağzına verdim.

    Legolas iskeletlerin üstünde ki oka bi baktı aha dedi bunlar goblinler. içimden diyorum şimdide goblin çıktı amk gibi tutacaz ama hadi hayırlısı.. Bir yandanda aklım sarumanda, ayar oldum muallakye aklımdan çıkmıyo. Neyse yolumuza devam ediyoruz.
    ···
   tümünü göster