/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +58
    3- sabah gandalf gelmedi amk. Zaten sana güvenende kabahat deyip aragornla çıktık yola. Kahvaltı da elma yiyoz amk karnım gurulduyo. Ah olum kafanı gibiyim dedim şimdi evde sucuklu yumurtayla çay içmek vardı, aklınımı gibtilerde geldin buralara diyorum, kendime sitem ediyorum.

    Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik. Akşam oldu bitane tepede mola verdik. Aragorn, "keşif yapmaya gidiyorum sakın ateş yakmayın adamlar peşimizde gelip belamızı gibmesinler" diye uyardı ve gitti. Ulan birde çişim gelmiş ki sorma. Hemen köşey gittim işedim, orda bide sigara yaktım ohh içtim rahatladım. Amk bide geldim ki ne görüyüm bu mery ve pippin denilen huur çocukları ateş yakmış. Lan dedim amk bebeleri adam uyardı sizi söndürün şunu demeye kalmadan aşağıdan sesleri duydum. Bi baktım herifler geliyo. Şimdi yarrağa yan bastığımız andır dedim.

    Adamlar yukarı çıktı kılıçları çekip üstümüze yürüyorlar. Lan dedim bu gavatlar yüzünden kestaneyi mi çizdirecem gibiyim zütlerini dedim köşeye yatıp ölü taklidi yapmaya başladım. Hemen bu Sam kılıcını çekip atladı amk şişmanı koca adamı devirecek sanki. Adam buna tokadı koyunca tak çuvalı gibi serdi bunu yere ve frodonun üstüne gitmeye başladı. Tabi frodo altına sıçıyo. Adam belinden hançeri çıkarıp frodonun karnına bi soktu amk frodo soluğu zütten aldı desem yeridir. Tam yüzüğü alıyodu ki aragorn yetişti. Kılıcı çekti zıpladı amk birinin ağzına, birinin burnuna derken hepsini gibti yolladı. Takdir ettim adamı mangal yürekli adam valla. Abi gel dedim bu salağı bıçakladılar. Hemen geldi baktı. "Vay babaaaam bu yarağı yemiş olum zehirli bıçak sokmuşlar buna" dedi. Ya abi dedim gözünü seviyim bunu da yüzüğüdr bırakalım gibtir olup gidelim dedim amk ama yok dinlemiyo.

    Biz elimizden geldiği kadar hızlı ilerlemeye çalışıyoruz ama frodonun yüzüne beyazlık çökmeye başladı. Dedim aha bu ölecek amk fazla yaşamaz artık. Tam umudumuzu kaybetmiştik ki karanlıktan bir ışık geldi. Öyle bir ışık ki gözümüzü alıyor amk. Bir baktım bir hatun geldi. Sarı saçlı, mavi gözlü 90-60-90 ilik gibi bi hatun. Aragorn tanıyormuş bunu. Frodoyu buna verdi gönderdi. Aragorna dedim kanka bu kim ilik gibi hatun manitası falan var mı?
    Bulaşma buna amk bunlar elf ölümsüzler giberler belanı haberin olmaz dedi. Ölümsüz falan deyince korkup vazgeçtim amkmun kevaşesinden. Bizde onların arkasından elf diyarına doğru yola çıktık.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster