/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +61 -1
    1- Geçen yaz tatile gitmek için internette gidecek yer arıyorum. Ararken ararken orta dünyada şayır diye bi ülke buldum. Hobit diye küçük herifler yaşıyomuş böyle yeşillikli heryer akarsu olan güzel biyer. Neyse aldım biletimi atladım uçağa. 24 saat sürüyo amk uçaklada. Öbür gün ordaydım. Ülkeye girince şaşırdım biraz amk ne kadar gib kadar adam kadın var dolmuş oraya amk. 1.30 olana uzun boylu diyolar. Bilbo baggins diye bi herif var onun pansiyonu varmış oraya yerleştim. Şanslıyım ki akşam bu herifin doğum günü varmış benide çağırdı sınırsız alkol var.

    Davete icabet etmek gerekir diye gittik. Ortam baya canlı karı kız kaynıyo etraf. Neyse dans eden sarışın bi hatun var kesişip duruyoruz bunla. Karı sağlam yalnız, buna işi koydum. Aradan 2 dakika geçti bitane kısa boylu şişko bi herif geldi. Adı Sam'miş. Hayırdır bro dedim. Hayır değil lan yarım saattir benim hatunu kesiyon dedi. Ne diyon lan nerden senin hatunun oluyo amkmun zütten bacaklısı dedim. Kıza işaret yaptım gel kız buraya dedim geldi. Söyle bakalım bu herif senin sevgilin mi dedim. Kız biraz utanarak hayır ama şey dedi. Ne şeyi amk lan kaşarmısın madem bunla sevgilisin bana ne diye iş atıyon dedim gittim.

    Tek başıma sıkılmıştım ki köşede oturan, ağzında pipo, elinde baston olan bi dayı gördüm. Gittim yanına selamun aleyküm dayı dedim. Adam cins cins baktı amk aleyküm selam dedi neyse tanıştık adı gandalfmış. O bölgenin feyzli büyücülerindenmiş. Rohan camiinde 4 sene müezzinlik görevi yapmış ayrıca. Bana da verdi bi puro bunla içiyoz. iki dakika sonra bilbo baggins konuşma yapacakmış neyse bu çıktı gib gib konuşuyo. Gandalfa döndüm "ne diyo la bu?" Diye sordum. Oda sinirlendi amk "la gibecem şimdi yapacağı işi kafa gibip duruyo" dedi. Ulan tam bidaha sövüyodum bi baktım herif cebinden bir yüzük çıkardı onu taktı takınca kayboldu amk. Ulan dedim noluyo nerelere düştük. Hemen gandalf kalktı hızlı hızlı gitti. Ben daha nolduğunu anlamadım, aslında pekte gibime takmadım oturdum içiyorm amk.

    Yanıma bitane sünepe bi tip geldi adı frodoymuş tanıştık bunlunla. Saftiriğin biri amk geldi bana anlatıyo yok o benim amcam işte onda güç yüzüğü var çok etkili falan diye. Hayır mı amk dedim sizin yüzüğünüz varsa bizimde belimizde 7.65 var alayına gider dedim amk. Bu dedi ki gel bi dinleyelim gandalfla bilbo amcam ne konuşuyo. Lan olum boşver dedim milleti gizliden dinlemek delikanlıya yakışmaz dedim ama dinletemedim. neyse gittik pencereden dinliyoruz. içerde tartışıyor bunlar. Bi güç yüzüğü varmış bütün dünya onun peşindeymiş. Sauron diye bi lider varmış karanlığın efendisiymiş herkesin korkulu belasıymış. Dedim hayırdır la kim bu sauron ne ayak amk?? Güç yüzüğünün efendisi karanlıklar lorduymuş. Dedim kardeş bize öyle lord falan sökmez hepimiz allahın kuluyuz.

    Derken gandalf bizi gördü amk noluyo la orda bizimi dinliyonuz dedi tabi biz utancımızdan cevap veremedik. Adam başladı sövmeye haklı tabi. Lan size ceza veriyorum dedi. Bu yüzüğü mordora zütürceksiniz frodoyla lavların içinde yok edeceksiniz, yanınızda o diğer üç binte gelecek dedi. La abi gözünü seviyim etme eyleme amk şuraya bi tatile geldik burnumuzdan getirmeyin dedim. Yok dedi amk sana bi kurbağa büyüsü yaparım gib gibi kalırsın deyince korkudan kabul ettim etmez olaydım..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Rezerved
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        puro değil pipo
        ···
      2. 2.
        +1
        TDK dn mi geliyon amk bu aralar ayakli imla klavuzu kaynamaya basladi buralar
        ···
    2. 2.
      +1
      lan 2 saattir başlığa gülüyorum yazıları okumadım
      ···
    3. 3.
      +1
      sensin gib kafalı
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster