/i/Tespit

  1. 1.
    +114 -43
    http://www.wmagazine.com/...carrie-cover-story-03.jpg

    15-20 yaş arasındaki ergenliğe adımlamış erkek yada kıza(karşı cins) duyulan cinsel istek/arzu.
    bunun tıbbi açıklaması (bkz: ephebophilia) dır ve gayet doğaldır. genlerimizden bize aktarılan bir içgüdüdür bu. bunun sebebi vucudumuzun ergenliğe girip cinsel olarak aktifleşen karşı cinsi dölleme yada karşı cinsten döllenme istediğidir.
    esnemek, osurmak kadar doğaldır.

    örneğin 16-17 yaşlarında cinsel olarak aktif hale geçen bir kız gördüğümüzde gibimiz kalkıyor ve onunla cinsel ilişki yaşamak isriyorsak bu hastalık değildir. pid0fili değildir.

    pid0fili adı üzerinde çocukçuluktur. bebeğe tecavüz etmek yada 4-5 yaşında çocuklara sulanmaktır. çok çok ender görülür pid0fili zaten. yobaz huur çocukları tarafından hep karıştırılır.

    ergenlik sadece hukuken 18 yaşında biter o da ülkemizde.ama biyolojik olarak kızlarda 14 erkeklerde 15 yaşında çocukluk biter gençlik/cinsel aktiflik çağı başlar .

    bunları bilelim beyler. içimizde 23-25 yaşlarında ahbaplarım var 17 lik lolita gördüğümde gibi taş kesilen. bu yanlış bir durum değil sadece bunları gibmek hukuken suç. ve yasalar/hukuk değişkendir. tıpkı yönetimi ele geçiren bir hükümetin hırsızlığı aklaması gibi, yasalar sadece amaca ulaşmak için insanlar tarafından uydurulmuş bir araçtır.

    örneğin birçok batılı ülkede reşitlik yaşı 16 dır.amerikanın birçok eyaletinde 14 yaşında evlenilebilir. Öyleyse bu 18 yaş sınırı kime göre ? neye göredir ? neden 18 dir de 17 değildir mesela ? özetle bizde bir yanlışlık yok.

    haa aksini düşünen huur çocukları 15 yaşında çocuk yapan dede ve nenelerini suçlasın önce.
    ···
   tümünü göster