/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +7
    Adolf Hitler yahudi düşmanı değildi!
    Siyonistler, tarihten beridir bir yahudi devleti istemişlerdir.
    Bunu da Kudüs topraklarında istemişlerdir. Ancak Kudüs te devlet kurucak yahudi nüfusu yoktur. Bunu gerçekleştirmek için dünyadaki yahudilerin Kudüse göç etmesini isterler.
    Ancak yahudiler dünyanın her yerinde zengin ve refah sahibidirler. Kimse göç etmez. Bunu sağlamanın tek yolu vardır. zorla göç.
    1870 yılında Rusya da bi çok yahudi çiftçi vardır ve yahudilere karşı bir faşist saldırı yapılmıştır ancak bu yahudiler kuduse değil, avrupaya göç etmiştir.
    Bunun üzerine yeni bir göç planlayan siyonistler Adolf Hitlerin kavgam kitabını ele geçirirler. Hitler bu kitapta almanyanın birinci dünya savaşını kaybetmesinin nedeni olarak yahudileri göstermiştir ve onları sevmediğini apaçık göstermiştir. Siyasete atılınca siyonistler hitlere;
    Sana propaganda ve savaş için gerekli parayı verelim. Önce başa geç güç topla ve savaş çıkar. Hem ülkenin 1.dünya savaşından kalan kötü durumunu kurtar hemde yahudilere soykırım yaparak göçe zorla ama Kudüse gitmelerini sağla. iki tarafta kârlı çıksın.
    Ve Hitler kabul eder. Yahudi toplama kamplarında ölenlerin %90i engelli yasli çalışamaz durumda olanlardır. Ve Kudüse göç serbesttir.
    Kanıtlar;
    ikinci Dünya savaşı 1945te bitti israil 1948 de kuruldu.
    Neredeyse göç sadece kuduse oldu.
    Hitlerin o propagandalari yapacak maddi gücü, Almanyanin da savaşacak maddi gücü yoktu. Versayin şartları çok ağırdı.
    ···
   tümünü göster