/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +12 -1
    arkadaşım dördüncü gidişin de nerelerde takıldın allah aşkına?
    istersen irana git. orada da barlar diskolar var ve o barlardaki karılarında alayı huur,iki kuruşa gibilir.

    kazakistanda da var aynısı.her ülkede var.ama sen öyle bi anlatıyon ki sanki kazakistanda bütün karılar huur, çıkıyon sokağa herkes patır kütür gibişiyor.

    yok adamın yanından kazak kızını çekip alıyomuşsun da,seni görünce hemen yapışıyormuşta,sen bunu genel olarak tüm kazak kızları için söylemişsin. oğlum bar kızı onlar huur huur.

    sen sokakta bi kazak erkeğinin yanından kızı çekip almaya kalk bakalım ne yapıyorlar sana. azıcık zütün varsa denesene bi?

    mesele barsa türkiyede zütür karını bara 20 kişi orgy düzenler amk çok mu farklı?
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      dostum ben öyle lezzetli anlatıyorum ona takılma sen üsttede belirttiğim gibi böyle anlatıyorum ama ülkeyi rio karnavalı sanmayın dedim. Kadınların güzelliğinden kadınlarının kocalarından daha cok bizi sevdiğinden ve bizim paranın orda değerli olduğundan bahsediyorum son cümlelerini ise üstte tamamen anlattım kazakların yanından karısı kızı alınmaz yanlarındaki karıya bile bakılmaz dedim ayrıca bar huurlarına gelince dediğim şudur barda çok kazaklı huur mevcut bunlar bi sana gelirler bi kazaklılara giderler bu karılarla fazla ilgilenme yoksa kavga çıkabilir bırak kime istiyorsa ona gitsin huur diorum bi entrymi okuyup burda yargılama kazakistandaysan gel buluşalım gezelim sıkıntı yok
      ···
    2. 2.
      0
      6 ay önce gittim dedim panpa.
      ayrıca bana kıvırdın gibi geldi ama neyse uzatmayalım.
      dediğim gibi, onlarında en az bizim kadar türk ve müslüman olduğunu unutmayalım. senin anlatımından orada anarşizm var gibi gözükmüş ben ona takıldım.bu yüzden bizden farksızlar. hatta farkları varsa pgibopatlıkta bi tık öndeler. bunu belirtmek istedim
      ···
   tümünü göster