/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    bak liseden yeni mezun parlak kardeşim şimdi eğer gerçekten insanları seviyorsan bol bol dohtur bey laflarına ve salya sümük dertlerini çekeyim pgibolojim yok olsun bana forumlarda bol bol ana avrat sövülsün diyorsan diyecek hiç bir şeyim yok.Zaten kimya ve varsa o da biyoistatistik harici rakam sayı görmeyeceksin full ezber yapcaksın.ille yine tıpı seçcem diyorsan şunu izle ondan sonra hayırlısı olsun der geçerim:

    https://www.youtube.com/watch?v=-b6a0v_tGGw

    Diyeceğim o ki sevmeyeceğin bölüm okuyup insanlara ve kendine zarar verme.Boğaziçi odtüde mühendislik oku ne bileyim sevdiğin bölüm oku.Korkma boğaziçi odtü mühendislik mezunu olup işsiz kaldım diyeni bulamazsın çünkü hepsi yurtdışında ya da üniversite ya da gelişmiş kurumlarda argelerde.

    özet:seveceksen yaz tıp.
    ···
    1. 1.
      0
      Hocam tek isteğim vardı o da bilgisayar mühendisliği idi yani kodlama bildiğimden değil anlamadığım şekilde isterdim yani mf4 sıralamam ilk 4000 gelse düşünmeden odtü bilgisayar yazacaktım ama noldu? Sonuç bu mf 4 de 6000. oldum ne yapacam ki gidecek üni yok.En çokta koyan yapabileceğim halde yapamamak sürekli aynı yaptığım adamların ilk 1000 e girmesi ama benim sınav anı heyecanı yüzünden gerilerde kalmam ama ne yapabilrim her şey bitti odtü gelmiyor itü desen bir tek türkçesi tutuyor ona da gitmem .Tıp ı sevmeyip hatta lanet edip de giden ama sonradan seven birsürü duyduğum, tanıdığım var bende severim onlar gibi artık yapacak bir şey yok.
      ···
    2. 2.
      0
      Puan odtü boğaziçi gelmiyor diyorsan ne diyim hayırlısı olsun. Madem seviyorsun bir de öne yaz bunları ne olur ne olmaz. Belli olmaz bu işler.
      ingilizce sevmiyorsan hazırlıkta dikkatli ol ama yazıp tutarsa da.
      ···
      1. 1.
        0
        Hocam benim ingilizceyle sıkıntım yok sadece tıpta ingilizce olur mu ondan şüpheliyim sadece.Ama dediğini yapabilirim araya atarım bilkent tam burslu ile odtü yü belki gelir.
        ···
   tümünü göster