/i/Tespit

  1. 1.
    +36 -19
    çünkü diğerleri kürt onlar kazanırsa pkk kazanmış olur beyler durum çok acil sms oylaması zamanında begüme oy yağdırın.aşırı zenginler varsa şimdiden atacağınız oyları hazırlayın.toplu sms atma diye bir şey varmış galiba bunun nasıl olduğunu öğrenin gerekirse 1 milyon tane oy atın.begüme oy toplayın çünkü begüm türk.survivor all star şampiyonu bir türk olmalı.modlar diğer başlığa destek vermediniz buna destek verin vatan haini değilseniz milleti uyandırın halkımızı bilinçlendirelim.

    diğer finalistleri analiz edelim

    - http://img2-acunnstatic.m...0477747855263d89185a2.jpg

    1-hilmicem : kendisi alevidir bunu hz ali hz ali bakan gözlerinden anlayabilirsiniz.ayrıca ismindeki cem herşeyi anlatıyor kendisi ağır alevidir.bu yüzden hilmiceme oy yok begüme oy var.

    - http://www.jeyyu.com/wp-c...rabi-ve-tavsan-kizlar.jpg

    - http://2.bp.blogspot.com/...640/survivor+striptiz.jpg (bu fotoğrafta sağdaki ladyboydur yani travestidir kendisi tam bir travesti hayranı biciksüel striptizcidir)

    - http://inciswf.com/turabii.swf (striptizci muallak karı gibi dans ediyor)

    - http://4.bp.blogspot.com/...c/s1600/Apachi+Turabi.jpg (apaçi hali)

    2-turabi : kendisi sadece alevi değil aynı zamanda kürttür.ağır apaçi bir alevi kürdüdür.hakana tavşan diye hakaret ettiğinden bu anlaşılabilir aleviler tavşanları sevmez çünkü geçmişte tavşanların tecavüzüne uğramışlardır.yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere kızları tavşan kılığına sokup fantezi yapmaktadır.alevilerin en önde bayrak sallayanlarından biridir hilmicem'le bu kadar aşırı samimi olmaları bu yüzdendir.alevi sevgilileri şampiyon yapmıyoruz begüme oy veriyoruz.

    - http://www.bidebunuizle.c...e-ayd%C4%B1n-survivor.jpg

    3-merve aydın : kürttür bunu soyadındanda anlayabiliriz aydın soyadı olan kişilerin hepsi kürttür bu bilimsel bir gerçek.ve bu kız silah sıkmalı oyunda çok iyi oynamıştı belki pkk'nın eski keskin ninşancılarındandır.belki bizim vatanımızın öğretmenini doktorunu öldürmüştür.bir çok askerimizi şehit etmiştir.bu yüzden oylarımızı begüme yağdırıyoruz.ayrıca aşağıda verdiğim görsellerde pkklı teröristlerle tıpa tıp aynı tipte olduğunu görebilirsiniz.

    - http://www.sendika.org/wp...4/11/kobane_8kasim_7.jpeg (bu sen misin merve he sen misin yoksa kuzenin mi, ikizin mi, kardeşin mi? kim bu he kim bu?)

    - http://www.newrepublic.co...iles/ypj-women-of-ypg.jpg

    - http://i.ytimg.com/vi/bLJII0X_1T0/maxresdefault.jpg
    ···
   tümünü göster