/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    -2
    http://platformege.com/ayyildiz-tim-cine-saldiriyor/

    Ciddi söylüyorum beyler böyle bir gurup türkiyede olduğu için benim göğsümü kabartıyor ve adamlar işinde gercekten mükkemmel. hiç bir para kazanmaksızın ülkemize veyahut dinimize yapılan tüm yanlışları internet üzerinden ellerinden geldikçe hallediyorlar. sonsuz teşekkürler.

    Dünyaca ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, Çin’in Doğu Türkistan’da yaptığı insanlık dışı saldırılara tepki vermek amacıyla harekete geçti.

    Ayyıldız Tim, Doğu Türkistan’da işkenceye maruz kalan Uygur Türkleri için hareke geçti. Çin‘e ait bir çok kamu kuruluşuna ait site hacklendi. Ayyıldız Tim hackledikleri sitelerde aynı mesaja yer verdi. ‘Doğu Türkistan’lı kardeşlerimizin yanındayız’ diyen Ayyıldız Tim sayfalarından hackledikleri siteleride açıkladı.

    Malum, son günlerde Doğu Türkistan’daki haberler hepimizin canını sıkmış durumda. Çinliler tarafından Doğu Türkistan’da yaşayan Uygur Türklerine karşı ciddi boyutlarda insanlık dışı muameleler yapıldığıyla ilgili haberler geliyor. Burada yaşayan Uygur Türkleri için harekete geçerek yapılan saldırıların dünya çapında ses getirmesini amaçlayan Ayyıldız Tim, içerisinde kamu kuruluşlarına da ait olan bazı web adreslerini hackledi.

    Hacklenen sitelere Türkiye ve Doğu Türkistan bayraklarını yerleştiren Ayyıldız Tim, sitelerin fon müzikleri olarak Uygur Türklerine ait ezgileri kullandı. Ayrıca Doğu Türkistan’da yaşanan bazı insanlık dışı muamelelerin olduğu fotoğraflara da yer verilmiş. z42.com.cn ve hairinlove.com, hacklenen sitelerden sadece birkaçı.

    http://imgim.com/1-1435649052.jpg
    http://imgim.com/2-1435649057.jpg
    http://imgim.com/3-1435649062.jpg
    http://imgim.com/4-1435649067.jpg
    http://imgim.com/5-1435649071.jpg
    http://imgim.com/6-1435649077.jpg
    ···
   tümünü göster