/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +7 -3
    Kaldığım yerden devam ediyorum amk fobikleri. muallakler sizde okuyup geçmeyin gösterin kendinizi ki anlasınlar heryerdeyiz!

    Taksi ile bir apartmanın önünde durduk 4 katlı beyaz boyalı. ben apartman kapısına doğru yönelmişken kolumdan tuttu bahçe kapısına doğru çekti. normalde ev birinci katta olmasına rağmen apartman girişini kullanmıyormuş EV SAHiBi, bahçeden eve girdik. konuştukça öğrendimki ev bir arkadaşınınmış bununda aslında günah evi baya.

    içeri girince en sondaki odaya doğru ilerledik. gibindirik bir şekilde döşenmiş ucuz bi evdi aslında burası. pembe koltuk takımı vardı amk. üzerine leke gelmesin diye battaniye örtülenlerden. evin sahibi tam bir türk sanat müziği hayranıymış, muallak panpalarım bilirler böyle tipleri. mor pembe ve ucuz gümüş kaplamalı aksesuarlardan oluşur bütün ev. tek dinlencek şey zeki mürenin kasetleriydi. evet kaset diyorum amk şaşırma. biz yola gelirken aldığımız 4 biradan 2sini açtık yavaş yavaş içiyoruz bir yandan da sohbet ediyoruz falan bu bana iltifat ediyor ama ben hala köyden çıkmış müjde ar saflığındayım başıma neler geleceğini bilmiyorum.

    bu pekekentte köklemiş kombiyi sonuna kadar hesapta üşütmeyecek ya. alkolünde etkisiyle yanıyorum amk cayır cayır. üzerimde ki hırkayı falan çıkardım kaldım tişörtle zaten atlet sevende biri değilim oldum olası. altımda daracık beyaz bir pantolon.

    artık iyice ortam kaynamıştı ve bu sefer ben yapıştım dudağına, buraya kadar gelmiştim ya o gibi alacak yada böbreği verecektim. pembe çekyatın üzerinde iyiden iyiye yiyişiyorduk ve yavaş yavaş üzerime abanmaya başladı. ben bunun altında kaldım. elini tişörtümün içerisinden soktu bir yandan beni öperken bir yandan da meme ucumu sıkıyordu. beyzbol sopası gibim artık iyice hissediliyordu ve vakti gelmişti soyunmalıydık.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Ne heryerdesiniz lan gibik aminakodumun homolari gibtirin gidin amk bu sehirden yannan avcisi sizleri
      ···
    2. 2.
      +1
      yarası olan konuşuyor amk huur çocugu
      ···
    3. 3.
      0
      ulan dıbına koyduğum hikayenin başında hava 45 dereceydi ne diye kombiyi köklüyo lan bu huur çocuğu yalanını gibeyim
      ···
    4. 4.
      0
      amın oğlu hayatında karasal iklim görmedin mi sabah gavur amı gibi yanar akşam zütün donar cccCoğrafyaccc
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster