/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -2
    Kaç senelik muallak tabi amk herifi üzerine bi de deplasmandayım ( sanırım doğru kullandım emin değilim ) adam geldi barın kapısına en yakın ben oturuyorum diye bu da içeriden sürekli sesleniyorlar orayıda kontrol etmem gerekiyor diyip geldi yanıma oturdu. ben hala ilk öpücüğün etkisini üzerimden atamamışken bu herif sohbet arasında içtikçe elini alıyor benim bacağıma koyuyor. ben elini ittirince çekiyor sonra biraz daha yukarı koyuyor. hedef belli gibe ulaşacak derken zaten fazla zorlanmadı gibimin tekrar sertleşmesiyle gibim onun eline doğru gitmiş bulundu.

    tüm bar onun muallak olduğunu bilmesine rağmen orası saygın bir bar, gençlere kötü örnek olurum düşüncesiyle hiçbirşey yapmıyor sadece elini gibimin üzerinde tutuyordu. masadakiler iyice züt oldu zaten biradan. mekanın müdürüde yanımızda diye masaya sürekli ikram tekilalar bira şatlar geliyor. bu aptal arkadaşlarım adamın bunları nasıl sevdiğini düşünürken aslında bütün ikramlar beni etkilemek için yapılıyor.

    bi gibsem daha neler dökücem önüne diyor adam resmen konuşmadan. ara ara masadan kalkıyor barda yapması gerekenleri yapıyor ve tekrar gelip yanıma oturuyor. bu sırada da dikkat çekmemek için masadaki diğer 3 çocuğa da sırayla yavşıyor öpmeye falan kalkıyor ki hem ben kıskanıyım hem de bak böyle rahat bir ortam burası diyor.

    sonradan öğrendim ki zaten baya rahat bir ortammış garson olacaktım gelecek dönemde orada ama o başka hikayeye.

    artık akşam olmuş başka insanlar da geldiği için ve acıktığımız için başka bir yere gidecektik. adamda zaten diğer müşterilere hoş geldiniz falan diyor. kasada hesabı öderken hemen barın yanında duran odaya çekti beni. 4-5 saniye öpüp kulağıma doğru eğildi, bu akşam benim olacaksın dedi ve kulak mememi ısırdı. ben yine şok bir biçimde bardan çıktım ve yemek yiyene kadar üzerimden şoku atamadım. ama daha gece yeni başlıyordu ve yıllardır hayaliyle yaşadığım şeye ulaşmak üzereydim.

    ses verin zütverenler.
    ···
   tümünü göster