/i/Tespit

  1. 1.
    +40 -5
    Eğer ki bunu kabul etmiyorsanız;

    -Zoofili (hayvanlara cinsel yönden duyulan haz)
    -Nekrofili (ölülere cinsel yönden duyulan haz)
    -Pedofili (ergenliğe girmemişlere karşı cinsel yönden duyulan haz)
    -Enstest (aile bireylerine karşı cinsel yönden duyulan haz)

    Mantiki olarak yukarıdaki maddeleri de cinsel yönelim bozukluğu olarak kabul etmemelisiniz. Çünkü onları yapan insanlar da bu pislikleri cinsel haz için yapar. Ki eğer rıza yoktur diyorsanız, ozaman rızayla annesini giben biri de cinsel yönelim bozukluğu değildir amk gerizekalıları?

    Eşcinsellik genetik diyen ahmaklar da hiç konuşmasın çünkü eşcinseller üreyemediği için genlerini aktaramazlar. En fazla eşcinselliğe yatkın olma geni gibi bişey olabilir. Bu da aşılabilir. Yani ailesinde şeker hastası olan birinin şeker hastası olma ihtimalinin daha fazla olması gibi. Veya ailesinde pskolojik bir hastalık olan şizofreni olan birinin de şizofreni olma ihtimalinin daha fazla olması gibi.Ayrıca "yapışık ikizlerin" bile birinin homociksüel diğerinin heterociksüel olduğu görülmüştür. Yani %99 pskolojiktir.Bkz:

    http://t24.com.tr/haber/y...el-digeri-escinsel,153157

    Yok eğer hayvanlarda da eşcinsellik var diyorsanız. Yukarıdaki maddelerin hepsi hayvanlarda da vardır. Pedofilisinden tut, nekrofilisine,entestine tecavüzüne kadar hayvanlarda hepsi mevcuttur ve hayvanlar da pgibolojik hastalıklar görülebilir. Yani bu eşcinselliği normalleştirmez. Bunu bir savunma olarak sunamazsınız. Bknz:

    http://absurtgazete.com/k...iga-tecavuz-edip-oldurdu/

    https://www.59saniye.com/...lan-yunus/list/143672795/

    WHO ve diğer kuruluşlar 1990'da eşcinselliği hastalık kategorisinden çıkarmıştır. Peki 1990'a kadar hastalık olarak kabul edilen bir şey nasıl oldu da bi anda hastalık kategorisinden çıkarıldı? Cevabı şu; Üzerinde gerekli araştırma yapılmadı veya bir şekilde tam tedavisi bulunamadı(örn: kanser gibi) Bu yüzden toplumda sık görülen bir cinsel yönelim bozukluğu olan eşcinsel insanlara karşı şiddetin daha da körüklenmemesi için sağduyulu bir yaklaşım yaptılar. Ki madem WHO'yu çok güvenilir bir kaynak olarak sunuyorsunuz, Kendiyle ikileme düşen bir kuruluşun bukadar güvenilir olması da mümkün değildir. 1990da hastalık dediği bir şeye 1991 de hastalık değildir demiştir. Eğer "yapılan araştırmalara göre hastalık kategorisinden çıkartmıştır gerizekalı" diyorsanız bana, şöyle ki madem hakkında yeterli araştırma yapılmadı zamanında "hastalıktır" da demeseydi. "Belirsiz,Bilinmiyor" deseydi?

    Eşcinsellik %99 oranında pskolojik bir hastalıktır. Ve tedavi edilmesi gerekir. Eşcinsel olupta tedavi olanlar vardır. Bu yüzden marjinal görünmek için bu hastaların haklarını savunuyomuş gibi orda burda bağırmayın. Bunlara en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz. Tedavi olmalarını engelleyerek. Okadar çocuk hakları diye yırtınan marjinal,çağdaş(!) ahmaklar da sizsiniz, eşcinsel evlilikler serbest bırakılsın diyenlerde. E kardeşim düşün çocuğu evlat edinecek 2 tane erkek. Bu çocuğun pskolojisi bundan hiç etkilenmeyecekmi ? Bu tam bir travma. Doğanın kurallarına uygun olmayan herşey hastalıktır. Tedavisi var ya da yok bu beni ilgilendirmez. Ama bu o şeyin hastalık olduğu gerçeğini değiştirmez. Renk körlüğü de doğuştan gelen ve tedavisi mümkün olmayan bir hastalıktır. E kardeşim bunun tedavisi mümkün değil ve doğuştan geliyor diye hastalık değil diyen bir sağlık kuruluşu varmı ?

    tüm savunma kalelerinizi çökerttim tek bir açık bırakmadım. Şimdi bu vandallığı bırakın ve tedavi olmak istemiyorsanız hastalığınızı gizlice kendi kişisel mülklerinizde yaşayın. Toplumun ahlaki değerlerini bozmayın. Şimdi gibtirin gidin bidaha sizi yürüyüşte felan görmek istemiyorum

    not: homofobik değil realistim.
    ···
   tümünü göster