/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 2976.
    +88 -5
    Size ilk olarak birkaç soru sormuştum.

    Bu endüstri gerçekten sizin zevklerinize hizmet etsin diye mi kuruldu, yoksa farklı amaçlara mı sahipti?

    Videolarda rol alan insanlar bu işi gerçekten zevk alarak mı yapıyor veya cinsellik aşırıya kaçıldığında da gerçekten dışarıdan görüldüğü kadar zevkli mi?

    ferre sektörünün önde gelenleri kimlerdir, bu insanların ortak noktaları var mıdır?

    ferre filmlerin zihninizde ve vücudunuzda bıraktığı etkilerin farkında mısınız?

    Bu soruları sorduktan sonra anlatmaya başladım ve 3 sayfayı aşkın entry yazdım. Eğer bu entrye kadar ekgibsiz okuduysanız sorulan tüm soruların cevaplarına ulaşmış olmalısınız.

    Beyler, ortada üzerinde durulmuş, en ince ayrıntılarına kadar hesap edilerek oluşturulmuş bir sektör var ve biz hala 31 zararlı mı, değil mi gibi basit sorularda takılıyoruz. Karşımızda aşmamız gereken okyanus varken daha derede boğuluyoruz.

    Başlığın ilk sayfasında 31’den de bahsetmiştim, fazla ayrıntıya girmedim. Çünkü daha evvel çeşitli başlıklar açılmıştı ve etkili olduğunu sanıyordum. Fakat görüyorum ki olmamış. Çünkü ferrenun zararlarını tek tek okuyan adam, izlemeden 31 zararlı mı gibi sorular sorabiliyor.

    Yahudilerden bol bol bahsettik, artık o kadar aşina olduk ki bu adamlara yakında peyot dedikleri şu yanlardan sarkan favorilerimiz çıkacak amk. Ama hoşunuza gitti, farkettim. Örneklerle açıklayınca taşlar tamamıyla yerine oturdu. Mesela başlığa Talmud’dan verdiğim örneklerle başlasaydım ve tahmin edin bakalım ferre şirketlerinin sahipleri hangi dine mensuptur? diye sorsaydım, çoğunuz bilirdiniz ki bunların alayı Siyonist Yahudi. (hompoy sen yine bilemezdin cahil beyinsiz huur çocuğu)

    Madem örneklerle ilerlemek etkili oluyor ve 31 konusunda da hala aklınızda soru işaretleri var, o zaman Yahudi dostlarımızdan biraz daha bahsedeyim. Bu sefer 31 hususunda kulaklarını çınlatacağız.

    ferre izlemeyin ama bu tek başına yetmez, 31 de çekmeyin diyoruz, neden?

    Birçok sebep var beyler, hem maddi hem de manevi.

    Maddi zararları daha evvel defalarca yazıldı, çizildi; manevi zararları ile alakalı olarak da, islam’ın bu konuya bakışını ben ileride ayrıntılı şekilde işleyeceğim, fakat şimdiden söyleyeyim istisnaları hariç islamda 31 haramdır. O istisna da emin olun hiçbirinizin başına gelmez, güvenin bana. ileride yazacağım ne olduğunu.

    Neyse konuyu dağıtmayayım.

    Şimdi, Yahudilikte meseleye çoğalmanın önemiyle dalıp, 31’den çıkıyorum beyler, hazırsanız başlayalım;

    "Onları kutsayarak, “Verimli olun, çoğalın” [Peru Urevu] dedi, “Yeryüzünü doldurun ve denetiminize alın; denizdeki balıklara, gökteki kuşlara, yeryüzünde yaşayan bütün canlılara egemen olun."

    (Tekvin, 1:28)

    Tevrat’ta yazan ilk emir üreyip, çoğalmakla alakalıdır.

    Bu çoğalmayı teşvikle alakalı daha evvel de birkaç parça yazmıştım, o yüzden direkt geçiyorum Yahudilikte mastürbasyonun yerine.

    Yahudilik'te mastürbasyon yasaktır beyler, hatta cezasının ölüm olduğunu bile görürüz.

    ‘’Semen (sperm)bir erkeğin hayatiyeti ve gözlerinin feridir ve fazla ifrazatta bulunulduğu halde vücut kuvvetten düşer ve yaşam kısalır’’
    (4/150:17)

    Yahudiliğe göre boş yere sperm boşaltmak yasaktır. Bu Torah’da bahsedilen günahların hepsinden daha büyük bir günahtır.

    Mastürbasyon yapanlar ve boşu boşuna sperm kaybına uğrayanlar, yalnız ciddi bir günah işlemekle kalmazlar.

    Bununla alakalı der ki;

    “Ellerimiz kanla doludur.’’ (işaya 1:15)

    ‘’Bu bir insan öldürmeye bedeldir.’’ (Yaratılış, 37)

    ‘’Hem Er hem de Onan bu günahı işledikleri için ölmüşlerdi.’’ (4:151:1)

    Bu entryi hem başlığa takviye olsun diye hem de Ramazan ayında olduğumuz için, size ferre ile beraber mastürbasyondan da uzak durmanız hususunda (bkz: belki de bu son ramazan) başlığında telkinde bulunduğum için yazdım.

    ilk entryden itibaren okuyanlarda vermek istediğim mesaj inanıyorum gitmesi gereken yere ulaştı. (hompoy sende büyük ihtimal ulaşmadı zanaatini gibtiğimin evladı embesil dalyarak)

    Kısaca;

    Size ferre izlettirip, 31 çektiren adamlarda o işi yapmanın cezası ölüm olabiliyor.

    Hatta tüm günahlardan daha günah gördüklerine dair önemli kanıtlar var ve hepsinden ziyade sizler birer Müslüman olarak bu işin maddi zararlarını biliyorsunuz ve manevi boyutunu da bilmeyenler için ben ilerleyen günlerde açıklamaya çalışacağım.

    Yani beyler, ferredan uzak durduğunuz kadar 31’den de uzak duracaksınız.

    Ayrıca;

    Çok ertelediğimin ve söz verdiğim tarihten bayağı bir sonrasına geciktirdiğimin farkındayım, kusuruma bakmayın, aceleye geldi bu entry daha yazacak çok konum var ama bu mesele ile ilgili önceden yazılmış bir entry de kenarda dursun istedim.

    ileride 31 ve ferre orucuyla ilgili tavsiyeler de yazacağım, siz bu işe şimdiden başlayın, inanın imkansız değil, normal tuttuğumuz oruçtan daha kolay.

    Bir de hepinizi şu başlığa bekliyorum, birkaç güne live chat olayı olacak, ona göre;

    (bkz: belki de bu son ramazan)
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      günlerdir yazmanı bekliyorum yaza yaza şuana kadar yazdıklarının ufak bir özetini geçmişin usta
      ···
    2. 2.
      +8 -1
      Peygamberimiz iffeti koruma için orucu önermiş gerçekten de oruçluyken bu tarz arzulardan orucluyum diye kendini koruyorsun
      ···
    3. 3.
      +3
      ayrac bırakayım
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster