/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +7
    Beyler iftardan once bi part daha yaziyim okuyan sukulasin trende girsin herkes anlasin halimi panpalarim.

    Artik hayatimda hicbir sey olmaz diye saniyordum mknotonlasti olay olmayinca hayat amina koyim.

    3-4 ay sonra 18 ime girdim artik istedigimi yapardim kimse bama karisamaz.

    Pic babam ara sira ariyordu sanki merak ediyormus gibi aminkym.

    Beyler biraz para biriktirdim bu 3_4 ayda 1500 tl falan olmustu kendime bi motor aldim 2. Elden hani o kucukler varya.

    Mutluyduk ama bir gun o hic beklemedigim olay oldu.

    Isten geldim ve kapiyi actim her gun beni karsilamaya gelen kardesim yoktu.Eve baktim yok. Ulan sinirimden aglamistim o zaman.

    Hemen karakola gittim. Kardesim kayip dedim 24 saat bekle gelmezse o zaman aranir dedi. ULAN gibERIM 24 SAATINI KARDESIMI BULUN LAN! Demek isterdim ama diyemedim amk polis sonucta tamam dedim.

    Ben kendim aramaya basladim gittim pederin yanina kiz kayip falan dedim hic giblemedi banane amk dedi. ULAN NE DEMEK BANANE KIZIN LAN O SENIN SEREFSIZ! dedim ve gittim oradan her yeri ariyordum sabaha kadar aradim ama nafile bulamadim.

    Gittim ertesi gun polise verdim dilekceyi ariycaz tamam dediler. Iste kameralara falan bakmislar en son babam ile gormusler inanamiyordum lan ben gittim bu herifin yanina dedim polislere ama bisey demediler.

    Polislerle beraber eve gittik(pederin evine). Ulan gelmesek cocugu oldurecekmis benim onun karisinin parmagini kestigim gibi o huurda onun parmagini kesmis.

    Benim o eve gitip o manzarayi gormem ile cinlenmem bir oldu kariyi yere serdim cocugu hemen hastaneye kaldirdilar parmagi diktiler falan iste.
    ···
   tümünü göster