/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3
    Dedigim gibi ertesi gun aradim kizi, merhaba dedim, saat aksam 6 di. Merhaba dedi, dedim ben su dovmeni soran cocuk, sonra sohpet ettik biraz, ben buna bulusma teklif ettim neredesin dedim, buda narlideredeyim dedi. tamam geliyorum dedim,20dakika sonra yanina varmistim arabayla.Bu sasirdi arabam olmasina, niye sasirdiysa artik ?
    Neyse bu kiz ankara kizi, izmire ogrenci olarak gelmis, yurtta kaliyor o yuzden en gec saat 11 de yurda donmesi lazim. Aldim bunu arabayla birseyler icmeye gittik, sohpet muhabbet, sonra hoslandik iste birbirimizden ben bunu yurda biraktim. Sonraki zamanlarda her gun bulustuk , gunduz gezdik, gece oldu narlidereye cektim arabayi. tabi opusme yigisme derken camlarda iyicene buhulandi, disarisi gozukmuyor iceriside gozukmuyor,biz terledik iceride ama hosumuza da gidiyor islak islak. Iyicene yiyistik,ben atlamadim kizin ustune cunku eve goturme gibi planlarim vardi.
    Sonra bir gun eve cagirdim,tek istedigim sadece bir kere gelmesiydi, ardindan zaten hep eve cagiricaktim. Elinden tutup sokakta gezdirecek degildim tabiki de. Eve geldi, derhal sohpeti kisa kesip yiysmeye basladik oda biliyordu basina gelecekleri, artik eve bir kere girdimi vermeden cikamazdi. Tam 5 posta kaydim buna,her turlu pozisyonu denedim ustunde,kiz minyondu ufak tefekti o yuzden atip tutmaya iyi geliyordu. Kizin daha soyadini bile bilmiyordum ama kimin umrunda,ben sadece bir seyin pesindeydim,oda benimdi artik.
    ···
   tümünü göster