/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3 -8
    Bir kiz vardi sinifta , surekli yanina oturur bacaklarini oksardim, onune elimi attiginda gulumserdi, arka tarafa goturunce orasi yok derdi.
    Lise 1'i bu yuzden 2 kere okudum, ikinci okudugumda Fatih kolejine aldilar beni, cunku lise 1 de okuldan kacmaktan kiz pesinde kosturmaktan 90 gun devamsizligim vardi.
    Fatih kolejine gectigimde daha rahatlamistim, cunku lise 1 bittikten sonra asil yetenegim olan yabanci dil sinifina gecerek artik omur boyu ders calismama basarisini elde etmistim. Cunku yabanci dili anadilim gibi biliyordum. Oyunlar, muzikler zenginliginde vermis oldugu, cevre sayesinde 3 yasimdan beri ozel anaokulu ve lise ye gitmistim. Artik isler yolundaydi,tek konsantre olmam gereken sey Internet cafe ve ortamimdi.
    ···
    1. 1.
      +6
      Kolejde adam mı bırakırlar len yalanına sokim

      Edit: Bi yalan attın sözlük tarihinin en çok çuhu alan adamı oldun hadi hayırlı olsun
      ···
    2. 2.
      0
      9 tane 1 vardi karnem de ne yapicaklar di ya ?
      ···
    3. 3.
      -1
      abi ben aytemizin aşağısındayım muhtemelen seni tanıyorumdur. bizim buralardan bahsettin ondan baya ilgimi çekti. bahsettiğin kafe orbim ya da nokta falan mıydı?
      ···
    4. 4.
      +2
      Tuko net ti, bilirmisin bilmem , ama orbime de takiliyordum tabi. Ben hala cok geliyorum hataya, noktanin az ilerisinde kahve diyari var, oralara gelirim hep. Gokce erkek kuaforu de var , yine oralara yakin. Cikmam oradan
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster