/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -10
    Ben ozel turk kolejinde okudum oda izmirin Hatay bolgesinde yeri. Hatay alsancagin aksine, cok daha ucuz orta gelirli ailelerin oturdugu,(bagzi bolgelerin de zenginlerde var) daha mutavezi bir yerdi. Sokakta cocuklar oynardi en azindan.
    Surekli okuldan kacar yakindaki internet kafeye giderdim ben. Sabah ilk derse girerdim, ogleden sonra son derse gelirdim. Aradaki derslerde yok oldugumdan dolayi, yoklama falan da olmaz di cogu zaman kimsenin ruhu duymazdi. O zamanlar Turk koleji en yogun donemlerini yasiyordu, ozel okul olmasina ragmen siniflar 25-30 kisilikti.
    Ben surekli internet kafeye gide gele, sahibiyle arkadas oldum. Sahibi benden 2 yas buyuk genc bir cocuktu, o zamanlar 18 yasindaydi oda. Artik ben okul cikislari aksam saat 7-8 e kadar internet kafede takiliyor sonra eve taksiyle donuyordum. Gunluk harcligim 10 liraydi,6 lira hataydan alsancaga taksi,4 lira yemek. Internet kafe ye hep yazdirirdim. Hafta sonlari ailemden aldigim 20 lira harclikla haftanin borcunu kapardim. Sistem cok guzeldi, hayatim iyiydi eyleniyordum en azindan.
    18 yasima kadar kimseyle cinsel iliskiye girmedim. Okulda sinifta yiyistiyim opustugum kizlar olmustu ama , o zamanlar bos ev bulmak imkansizdi tabiki...
    ···
    1. 1.
      +11 -2
      eğleniyorum yazacağı yere "eyleniyorum" yazan adam nasıl hikaye yazmaya cüret ediyor ben anlamıyorum
      ···
      1. 1.
        0
        Bunların Türkçe hocasını gibeyim diyoruz ya ! Bu sefer HAYIR ! Türkçe hocasını da yanımıza alıp böyle yazanları iyicene gibmek lazım a.q.
        ···
    2. 2.
      +2
      dıbınakodugumun yalancısı 90 larda internet kafe ne arar? gibik
      ···
    3. 3.
      -2
      2000 lerdenbahsediyoruz 2002-2003
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster