/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +157 -4
    Ulan hayatımda hiç sevgilim olmadı da sevdiğim bir kız vardı onla konuşuyorduk birden çaya döndü muhabbet, ben çay sevmem fazla dedi ben de "oo ben çok severim şiir okurken, denizi izlerken yegâne içecek" dedim, zaten kız beni pek giblemediğinden amk huursu kafasını salladı öyle oturuyordu birden durup dururken "geçen evde oturuyorum bizim oradaki balıkçıdan bir demlik çay sipariş ettim" diye yalan söyledim neden yaptım bunu ben de anlamadım amk kız da şaşırdı üstüne bir de devam ettirdim amk "ben hep bizim balıkçıdan sipariş ediyorum, çok güzel yapıyorlar çayı, demlikle getiriyor bitince demliği zütürüyorum" dedim, kız da ben de şaşkın şaşkın birbirimize baktık amk.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ahahahaha :DadDD
      ···
    2. 2.
      +80
      balık, demlik, çay, ince belli... bunlar hep bilinçaltında gibişme isteğinin dışa vurumu panpa olur arada. karı kızla konuşmaya konuşmaya konu da bulamıyon zaten !
      ···
    3. 3.
      +2
      Aynen panpa hiç bulamıyorum amk hale bak
      ···
    4. 4.
      0
      üzdün :(
      ···
    5. 5.
      +1 -1
      sdskhjskhfjsks BU ENTRY EFSANE OLUR
      ···
    6. 6.
      +1
      aga testestoron patlaması yaşamışın ondandır. erkek her zaman böyle bir kükrer ama seninki biraz acemice olmuş ama zamanla düzelir.
      ···
    7. 7.
      0
      ahaha aynısı banada oldu aq benden 10 kat zeki kıza zeki olduğumu kanıtlamaya çalışmıştım aklıma herhangi bişe gelmeyince black mesa deneyi ile kazasını ciddi ciddi anlatmıştım
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster