/i/Tespit

  1. 1.
    +115 -31
    (bkz: )Ülkemizdeki travesti ve diğer cinslerin hepsi istisnasız azınlık ırka mensup kişilerdir! Türk gibi gözükenler de zamanında Türkleşmiş gözüken korkarlardır. Bunu inkar eden de ılıktır.

    K*rtler de şöyle bir şey vardır. Askere gitmeden evlenmezler bile. Çünkü kendi babalarına eşlerini bile emanet edemezler.

    Durum o kadar vahimdir.

    Bu gavatların kadınları da çok azgındır. Bunu da kendileri gayet iyi bilirler.




    Buraya dikkat!
    Karı bulamayınca cinsiyet ve tür(insan-hayvan) ayrımı yapmadan herkesle ilişkiye girmeye çalışırlar. Kuzenlerine ve hatta öz kardeşlerine dahi cinsiyet gözetmeksizin tecavüz ederler.



    (bkz: insan başka bir insanı gibmeye)

    Biraz gazete okuyan herkes bunu görebilir.

    Durum böyle olunca farklı arayışlar içine girenleri olur. Töreden kaçar ve Türkiye'nin başlıca özgürlük şehirleri olan istanbul, Izmir, Antalya ve Bursa'ya giderler.

    Buradaki insanları suçlamıyorum ve herhangi bir şeyle itham etmiyorum.

    Sadece sayı olarak arttıkça müttefik veya eş cins bulma umuduyla bu şehirlere giderler bunu siz de biliyorsunuz.

    Diğer ırklara mensup kişilere baktığımızda bunlar her konuda özgür olmaya çalıştığı için hayatlarına bir sınır koymazlar.

    Kızlarını gibtirmekten adeta zevk alırlar. Çünkü modern olmak farklı farklı kişilerle rahatça gibişebilmektir(!). Bu durum yüzünden pgibolojisi alt üst olmuş kişiler farklı arayışlar içine girerler. Veya genlerine zamanla işlenen bu durum, çocukluktan itibaren böyle olmalarına neden olur.

    Bunlardan kurtuluşun tek ilacı katliamdır. Çünkü kendilerini bir ırka veya bir ülkeye ait hissetmezler ve bir amaç uğrunda değil, kendi zevkleri uğrunda yaparlar her ne yaparlarsa. Kendilerini dünya vatandaşı olarak tanımlarlar. Ve özellikle islamiyet'e düşmanlık beslerler. Fakat tesadüf odur ki yakın çevremizi baz alarak; en çok eşcinsel muhafazakar olarak nitelendirdiğimiz şehirlerden çıkar.

    Bildiğim her şeyi buraya yazmadım. Sorusu veya inanmadığı yerler olanlar buyursun.
    ···
   tümünü göster