/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +20
    bir de bunlar var amk... "homofobiksin" "homofobikler gey olmaktan korkanlardır" "kendisi değil diye kıskanıyo"..vs vs...

    la olm bunun neyini kıskanayım:
    http://imgim.com/jnjn.jpg

    ha korkuyorum bak o ayrı, pehlivan gibi adamım şu hale düşsem intihar ederim amk, bu nasıl bi kepazelik lan ?
    ···
    1. 1.
      +3
      La bu muallaklero cozemiyorum ben. Bu muallaknin babasi ya da anasi kendi arkadaslarindan birine hallense ne yapar acaba ? Dusun ki bu babasi, bu muallaknin samimi gay arkadaslarindan birini gibiyo. Cidden merak ediyorum ne tepki verir ?
      Bi de ahlak anlayisini yikacaz diyolar. E amina koyum o zaman babana da ver, canin oglunu gib. Genel ahlak sonucta bunlari da kapsiyo. Bu gavatlarin ahlak kavrami ney cidden merak ediyorum.

      Ayrica yazdiklarinda haklisin. Damacana gibmek kimseyi alakadar etmez sonucta cansiz bi varlik. Damacana gibmeye sapiklik diyen muallakleri anlamak mumkun degil. Hayvanlarla cikse de ses etmemeleri lazim. Sonucta kendi istegiyle zorlama olmadan gibisebiyolar. Cocuk olayi zaten bambaska, neye gore cocuk amina soktuklarim diyeceksin ? Kanunlari kabul etmez ama kanunlarda belirtilen resit olma yasini kabul eder. Akil bali olan herkes gibilebilir eger iki tarafinda istegi varsa. Ama bu huur cocuklari anlamaz. Neyse bi yonden iyi amk bunlar cocuk yapamaz dogal seleksiyon sonucu yok olur gider amina kodumun ibineleri. Top diyince kiziyolar niyeyse.
      isin kotu yani, bu gavatlari goren cocuklara da kotu ornek teskil ediyolar. insallah babalari gay olur da arkadaslarina verir amk
      ···
   tümünü göster