/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9 -1
    "Oğlum kimseye söyleme, iban numarası mı ne varmış, onu ve adresini gönder, hesabına para yatacak ve sana bi koli gelecek. Kolinin içinde arazi ve bina tapuları, vasiyetname falan olacak. Onlar sana ulaşınca güvenli bir yere sakla. Vasiyetnamede malvarlığının yarısının kimsesizler yararına kullanılması yazıyormuş. Mısıra gidip hem vasiyetnameyi yerine getirecez hem de kalan malları üzerimize alacaz" dedi. Pasaport çıkarmak için evrakları falan hazırlayıp zütürmüş teslim etmiş. Bana da pasaport çıkarmamı falan söyledi.

    Bana da güvenmiyor pekekent olayın detaylarını fazla anlatmıyor. Ben de elimdeki meslekten olamayayım diye rahat konuşamıyom yakınımda hocalar falan var amk üstüne fazla gidemedim.

    Ulan dedim ne oluyor amk bir koli dolusu tapu diyor. Firavun soyundan mı geliyormuşuz meğer dedim.

    Neyse bölüm başkanına dedim emniyette biraz işim var. öğleden sonrası için izin aldım. Bindim arabaya aradım bunu dedim detaylı anlat önce meseleyi, nedir ne değildir anlayalım. Anneme bile söylememiş çakal.

    Meğer bu salağa "hastayım ölecem mirasımı bırakacak kimsem yok. Yarısı kimsesizler için kullanılmak üzere, mirasımı güvenilir birine bırakacam. Bana 150 dolar kargo ücreti, adresini ve iban numaranı gönder, sana göndereyim" diye mail gelmiş.

    gibtiğimin salağı meğer bir aydır skype üzerinden de konuşuyormuş adamlarla amk

    Parayı da göndermiş. Kendilerinin oturduğu evin adresini de yazmış adamlara.

    inşallah adresi bulup, gelip giberler belasını gerizekalının
    ···
   tümünü göster