/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -2
    lan şukulayın @13'ü mükemmel tespitler var. Haklı olabilirsin, ama bunu çoğu muhafazakar çevremde gördüm. Küçükken yatılı okumaya gönderiliyorlar, arkadaş çevresi ailesi haline geliyor, üniversitede de aynı ortamı kurduğunda da ya Islamist'lerle yada Şakirt ağabeylerle vakit geçirmiş oluyorlar. Insan özenmiyor değil ama aseküsel olma ihtimali de aklımda var. Velhasılıkelam OP, cool değilsin, sadece ortam olmadı, olduysa kızlar hoşuna gitmedi ve enaniyetinle beraber 5tl yaşayıp gittin. (bu post bile ego yaptı sende, çünkü seni sana anlatıyoruz) ama verirdim herhalde. Virginler ilgi alanım.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      ilk olarak kuzular bekaretiniz yok onu anladık tamam.(Onu, sadece sarılacaz, bişey yapmayacaz ) diyen sünepelere vermeden düşünecektiniz.
      ikincisi ; attırdığımda sana fırlayan döl varmı ?
      üçüncüsü ;saygı saplıktan değil HAYAdan EDEPten geliyor. Bilmem hayal dünyanda bi tasavvur oluştur dumu bu kelimeler ..
      sonuncusu;duvara vursam duvar delinir sorunum yok ama iç dünya güzelmiş beğendim
      ···
    2. 2.
      0
      ilk olarak; kadın kullanmak kelimesini yanlış kullandığını ifade etmek istemiştim ama sen olayı bekarete çevirmişsin, oda olur. bekaret kavrdıbını herkes senin gibi algılamıyor. sen bekaretin kutsal olduğunu düşünürken, bazı doktorlar vücudumuzdaki hatalı hücrelerin üremesini yani kanserin, bastırılmış ciks ihtiyacından kaynaklandığını söylüyor. örnek olarak apandisit;
      kullanılmayan organ körelir. kanserde sana eğer üremiyorsan öl diyor.
      ikincisi; haftada 35 kere mastürbasyon yaptığını inkar edememenden kaynaklı bana bir saldırış yapmışsın, abazalık vurmuş olabilir, çok doğal.
      üçüncüsü; saygı, ilişki içinde olan birey veya kurumların(örneğin dinlerin veya ulusların), birbirlerinin ilgi ve tutumlarının farkında oldukları, yapıcı bir davranış tarzını benimsedikleri olumlu bir duygudur. Saygı, ilişkide olunan, iletişim kurulan varlık veya oluşumun hak, değer, inanç ve her türlü özelliğini göz önünde tutmak ve bunlara önyargısız yaklaşmayı içerir. Her ne kadar tersi gibi gözükse de saygı kavramı haklar kavrdıbının varlığından önce gelir ve haklar kavrdıbına dayanmaz. ama sen insanlara sevişmenin bile yanlış bir yol olduğunu dayatmaya çalışıyorsun.
      sonuncusu; elin dışında bi cinselliğin yoksa bunu bilemezsin arkadaşım.
      ···
    3. 3.
      -1
      durup burda hatun kişilere martaval okumam gidin eriniz gelsin. Onunla klavye tokuşturalım (yok insan hakları, özgürlük,inanç..) benden uzak durun fularlı kıvırcık kızlar.Çemkirmenin en ala örneğini yaparak pisliklerinizi üstüme kusmayın! Sizin hakkınızdan yine --aeebii neeaber yha-- diyen ağzı yamuk gevşekler geliyor. Hadi yavrum hadi başka başlıklara... Bu başlık benimle aynı kaderi paylaşan anadolu yiğitleri için açıldı.
      ···
    4. 4.
      0
      haha :D
      ···
    5. 5.
      0
      Sorry her zaman girip çıktığım bir mecra değil burası. (pun intended). Yok şurda iki bakir vs. bakire konuşuyoruz herhalde. Bi de şu tespit güzel olur sanrım burda, bekareti koruma biraz da 'kirlenmemek, masum kalmak' babında algılanıyor, bu da sıkıntılı (bu self- reflection aynı zaman da her taku üzerine alınma). Haya ve edep konuları geniş ilgi alanımdadır, ama bazen de düşünmeden edemiyor insan bu kadar zevkli bir olayı bunca sene yaşamamış olmak, ne bileyim saçma geliyor. Bakalım, önümüzdeki maçlarda bu kadar beklentiye değecek mi karşıdaki, yada dahası hayal gücümüzle aynı olacak mı? EYVALLAH QARDAŞ. (ŞAKIRDE ABLA <3)
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster