/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 4276.
    +15 -7
    nurhan abide tekila şat yapıyor. neyse eğleniyoruz ,müzik, kızlar falan derken içeri 5-6 tane silahlı adam girdi. bunlar sağa sola ateş etmeye başladılar. ne olduğunu anlamadan nurhan abiyle bende emanetleri çektik. tayfun abiyi dışarıda yaralamışlar. birbirimize ateş açıyoruz. bizim barmende barın arkasındaki emaneti çekti. onlardan iki kişiyi vurduk. benim dizimin 1 karış aşağısına mermi saplanmış acı çekiyorum. geri kalan adamlar kaçmış.

    yapacak hiçbir şeyimiz yok. ben , barmen , nurhan abi mekandan çıktık. nurhan abiyle barmen beni taşıyor. tayfun abi ben çatışmaya girmedim bana bir şey olmaz siz gidin birazdan polis gelir diyor. iyice vice city gibi olmuş amk. kendimi tommy vencetti gibi hissediyorum. atladık arabaya, nurhan abinin el altı pis işlerle uğraşan bir doktoru var oraya zütürdüler beni. hayatımda ilk defa kurşun yemişim kıvranıyorum acıdan.
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      olum patron batiyor yurt disina kaciyor kimse nerde oldugunu bilmiyor... selma ablayla bir daha gorusmuyorsun filan... sonunu anlattigin bir hikayeyi hangi mantikla tekrar anlatmaya kalkiyorsun anlamadim... amina koydun gozumden dustun halidaki bir necip kadar degerin yok artik gozumde muallak herif
      ···
    2. 2.
      0
      1günde hepsini okudum çabuk yaz amk
      ···
   tümünü göster