/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4 -3
    orası cami değil mescidi haram. bi sınır var ihrama girme sınırı ihrama girip ordan içeri grdiğinde zaten normalde yapabildiğin bi cko seyi yapamıyorsun.

    ayrıca orda da kurallar var. her sekilde olmaz yani. özel bi yer orası sradan bi cami değil
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      He tabi sıradan camilerde millet gibişiyo dimi namazda.ya mantığa bak ya bi gibtir git
      ···
    2. 2.
      +2
      bu benm mantığım değil allahın mantığı okduğumu paylastım. amacın öğrenmekse anlattım. yok soruyorum ama dinlmiycem diyosan zmanımı harcama.
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        Bak güzel kardeşim .allah bunu sana söyledi mi? Sen allahla konuştunda bunu sana dedi mi ?o zaman hiç bir şey bana bunun allahın mantığı olduğunu ispat edemez.

        Kuran kimin sözü allahın
        Allahın sözü olduğunu nereden biliyorsun?ee kuranda öyle yazıyor.
        Evet bak bu sizin kısır döngünüz. mantıklı konuşmalarla her zaman tartışmaya açığım.ama azcık mantığını kullan(kendininkini amk ,kitapla filan değil).he örnek verirsin orası ayrı.
        ···
      2. 2.
        +2
        kuranda öle dedği için kuran allahın sözü demiyorum. yeterince okumadan eleştiriyorsun. yeterince okusan zaten cevabını bulucaksın.

        kafanda bi soru var ama tembelsin oturayım anatsınlar diyosun. bende dedim zamında. öle yürümüyo düşünüp kafayı yiyosun. tartısmadan önce bi okuman lazım. cok istiyosan ayet hadis veririm. başka kitaba cok lüzüm yok ayrıca. kurana inanmıyosan diğerlerine nasıl inanıcaksın
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        Lütfen gibtir olup gidermisin. birçok çelişki biliyorum. kuran,incil, tevrattan .ve kesin bir dille söylüyorum kuran tevratın fixlenmiş hali. ortakidi kuşkuları kaldırmış ve araplara uyarlanmış. böyle kendini alim sanıyorsun ya taşşaklarımdaki kıllar dahi sana gülüyor. okumamışmış ta tembelmişte kırk yıllık arkadaşımsın dimi amın düdüğü
        ···
      4. 4.
        +2 -1
        verdiğin cevap sekli bile köşeye sıkıstığının kesin kanıtı. insan sanıp ciddi bi muhabbet edeyim bişeyler öğreneyim dedim. yaptığın sey küfretmek. önce bi babana git senin saygı yamanı yüklesin. sonra bi daha gel konuslım. küfretmek dısında bişlerde öğren. sonra karsıdan gelenlere kapalı olursan, sorgulamdan yanlsı dersen bosuna tartısma bişey kazanmazsın sadece zaman, saygınlık ve arkadas kaybedersin.
        ···
      5. 5.
        +1 -1
        Lan yannan kafa bak 2. Cevabıma küfürsüz yazmışım neden? Salak saçma konuşmadın. Bak 3. Entryne çok okumamışsın tembelsin tabi küfür edicem dıbına koyayım. nerenden çıkarıyosun bunu? Ben bçyle birşey mi dedim sanada haberim yok he?tabi anca öğüt vermeye çalışırsın. muhabbet mi kralını yaparız ama bi gibim bilmeden tak atmıcaksın. burası inci ,özgür olabildiğimiz yerlerin başında yer alıyor.
        ···
      6. 6.
        +1 -1
        evet özgürsün. bende öle * cehaletinle mutluluklar dilerim sana ilk direkten kanını yalarken beni hatırlarsın
        ···
      7. 7.
        +1 -2
        Gaddar allahınıda al kaybol mümin.he allahına sor bi bakalım bizim ibadetimiz olamdan nasıl geçinecek? kendisi ibadet edilmesi için kul yaratacak kadar muhtaç durumda çünkü.
        ···
      8. 8.
        -1
        Allah hiçbirşeye muhtaç değildir.
        ···
      9. 9.
        +1
        Allah herhangi bişeye muhtaç olablir mi? ol dedğinde herseyin olması uyku yeme içme ihtiyacın zaten yok. ibadetimiz olmadasa da var o sen namaz kılmadın şimdi güç mü kaybediyo sanıyosun cidden yani ? o age of mitology de oluyo sadece.
        ···
      10. 10.
        0
        He keyfine yarrattı sizi öyle mi?amacısı çıkarı yoktu?bir sınav yapayımda yaptıklarımı çatır çutur yakayım dedi
        ···
      11. 11.
        +1
        sebebi var tabiki olmaz mı sebepsiz iş yapanlar senin benm gibi insanlar. ayrıca takıldım. beni yarattı sen maymundan mı döndün ?
        ···
      12. 12.
        -1
        Sebebi ne ?maymundan dönmesi bile tanrının olmadığının ispatı değil cahil herif
        ···
      13. 13.
        +1 -1
        sana basit bi soru sorucam bana ağzından değil kalbinden cevap ver zor bişey istemiyorum. gerçekten tartışmak ve öğrenmek istiyomusun
        ···
      14. diğerleri 11
   tümünü göster