/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +21 -8
    amk kürt ol herkes mi terorist . iyi kürt yok mu . o bebeler de cahil babasından abisinden duyuyor öyle laflar sonra bu ülke neden gelişmiyor amk
    ···
    1. 1.
      +5 -7
      yok işte huur çocuğu humanist bozuntusu. emin ol hiçbir kürdün gibinde değilsin. hepsi geceleri kafalarını yastığa k*rdistan hayalleriye koyuyor. k*rdistan mı Türkiye mi desen %90'u k*rdistan der ve bunun için de binlerce Türk öldürür. senin dıbına sokayım bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde. ananı bi giberler inşallah da anlarsın ne kadar mal bir insan olduğunu. bin.
      ···
    2. 2.
      +7 -2
      Sana mı kaldı lan soyumu söylemek huurnun sıçtığı kahpe şerefsiz. K*rtsem neye göre k*rtüm, ermeiysem neye göre ermeniyim? Ermeniler %100 ermeni de sadece Türklerde mi başka gen var? O dediklerinin alayı ne olduğu belirsiz soyu belirsiz kırma halklar. Birisi Rusların eliyle Azerbaycandan toprak çalıp devlet olabilmiş korkak it sürüsü, biri de Abd'nin eliyle 2015'te yeni devlet olmaya çalışan hain sürüsü. 20lik IQ'suyla gelmiş burda laf yapıyor. Anam Türk babam Türk senin gibi kahpe soysuz şerefsiz vatansız değilim. 2000 yıldır senin gibilerin anasını gibiyorum yine gibeceğim. Şu anda benim vatanımda yaşıyorsun. Kork benden huurnun sıçtığı it artığı. Soysuzlar gelip soyculuk yapıyor burda.
      ···
   tümünü göster