/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +6
    Sen anlarma amk
    ···
    1. 1.
      +4
      GÜZEL KARDEŞiM BAK ŞÖYLE DÜŞÜN O ADAM DEDiĞiN GiBi PARAYLA KADINLARLA VB. ŞEYLERLE SINANIYOR VE CEHENNEMDE YANACAK ALLAH'TA SENi BUNLARLA SINIYOR SENDE BUNA UYGUN OLKi DAVRANIŞLARINLA HAL VE HAREKETLERiNLE ÖBÜT TARAFTA ONDAN iYi YAŞA!!
      ···
    2. 2.
      +1
      Allah öbür dünya diye bişey yok ama kuran a uyun deseydi kaç kişi halen müslüman kalırdı ya da dinlere inanırdı acaba? adam bende öbür dünyada am üstüne züt gibicem diye burdaki haline katlanıyo be dıbınakodum illa karşılığında bişey verirlerse mi insan gibi olmaya çalışıcaksın.
      kabul edin beyler atesitler yaptıkları iyilikleri içlerinden gelerek, insancıl duyguları daha fazla oldugu için yapıyolar. Daha çok araştırıyolar, okuyolar, anlıyolar..
      Ayrıca ben hiç ateistlerden sapık, tecavüzcü görmedim.
      ···
    3. 3.
      0
      Biz dini allah bize yardim eder diye kendimizi safmışız ama kuranda öyle deil. Kuranda allah kullarına müslüman olsun olmasın çalışan hakkını alır demiştir. Derlerki tedbirini al taktir allahındır. Anladın kardeşim. Yatanı boş boş gezeni allah sevmez diye bilinir. Mesela Çin örnek olarak verildi. Çin'de adamlar zütünün üstüne oturmuyolar köpekler gibi gece gündüz baskı altında çalışıyorlardı karınları doysun ama müslüman ülkeleri zengin ve calis oldukları için bu durumlara düştüler. Diyeceğim bukardardır iyi geceler kardeşim
      ···
    4. 4.
      0
      Allah müslümanları petrol gibi bi zenginlikle sınıyo panpa hemde tam kutsak toprakların üstünde
      edit:bende müslümanım namaz(cumadan cumaya) oruç 30 gün panpa
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster