/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +91 -11
    Lise sona kadar zekat veriyormus gerisini okumadim. Allah beyin vermis kullanmiyorsunuz sonra onu sucluyorsunuz embesiller
    ···
    1. 1.
      +27 -6
      Japonyanin %65 i ateist ise geri kalan musluman he vay dibini gibeemmm
      ···
    2. 2.
      +19 -2
      Gerisi müslüman mı dedi adam amk geri kalanıda budist vb dinler amk
      ···
    3. 3.
      +21 -6
      panpa dediklerine %80 katılıyorum ancak şöyle bir ihtimal de var belki de allaha iman edip 5 vakit namaz kılmak oruç tutmak vs para pul sahibi olmaktan karı kız gibmekten çok daha güzel bir şeydir belki insanlar ne kadar güzel olduğunu anlayamamışlardır ama dediğim gibi %80 haklısın verdim şukunu
      ···
    4. 4.
      +28 -5
      lan adam fakirim diyor babamın parası yok diyor lise sona kadar fitre vermiş bi gibtir git yalancı oç milletin aklını çelmeye çalışma
      ···
    5. 5.
      +3 -2
      güldürdün panpa kap şukunu güzel tespit
      ···
    6. 6.
      +24 -31
      Beyler üstte gözüksün diye buraya yazdım kb okursanız sevinirim.

      1. Siz 50 yaşında olsanız 6 yaşındaki bir kızla evlenim 9 yaşında onla gerdeğe girermisinizi bildiğiniz bu bir hastalık (Hz muhafazid )

      2. Siz bir evlatlık alsanız onu büyüktseniz sonra evlendirseniz ve evlatlığınızın kızına aşık olup onla evlenirmisiniz ? (Hz muhafazid) böyle bi ayet inmiştir (şupheziki biz sana evlatlığınında karısını helal kıldık diye )

      3.Ceneette size 72 tane huri veriliceğine inanıyormusunuz bu kadar erkek yanlısı bir tanrı olamaz. Bildiğiniz tanrı erkekliğini ilan etmiş.

      4.Sizin bir çocuğunuz olsa o bir hırzılık yapsa elinin çaprazlama kesilmesine izin verirmiydiniz ?

      5.Sizce bir kadınların erkeklere hizmet için getirlidiğinimi sanıyorsunuz, kadınların yarım akıllı olduğunu (kadınların hafızaları erkeklerdinkinden daha iyidir mesela ) ,bir siyah cuval gibi gezmek zorunda olduklarını bir kadının çoğu haklaırnın erkeğine ait olduğunu ?

      5. birde azhap 53 ayetini vede nisa suresinin türkçe mealini okurmusunuz ? rica etsem Hz muhafazidin kendi eliyle yazdığı kesin.

      6.Hz muhafazid yılanların ve kertenkelelerin öldürülmesini istemiştir ver öldürmenin büyük bir sevap kazandırcağını söylemiştir bi garezimi var acaba ?

      7.Bi düşünün islamın olduğu yerler neden kan katliam cahiliyet kargaşa içinde (iyiki biz deiliz Atatrük ve Türk halkı sayesinde)

      8. Hz aişenin bir rivayeti vardır bu lafı hz muhafazide söylemiştir- Sen ne zaman bir kadını beğensen bunun üzerine hemen bir ayet iniverir.(buharide yazıyor bakabilirsiniz.)

      9. Kuranda ve bakabilirsiniz müslümanlığın her yerinde erkeklerin kadınlarını dövmelerine izin verilmiştir bunun sebebi ise onu disiplin altında tutmak ve deşarj olmak imiş (zihniyete bakın bu kadın denen varlığını suçu neydi ,sadece bir fiziksel üstünlük yüzünden nedir bu olay, Dişisine eziyet eden sadece insanoğludur bunuda unutmayın ne biçim insanoğluysak artık )

      10. islamda zorlama yoktur ??? WTF ??? dinden çıkan öldürülüyor müslüman bir baba namaz kılmadı diye çocuğunu dövebilir bildiğin çoçuk istismarı

      Buraya kadar islamı eleştirdim Dahada var yani de aklıma gelmedi şimdi biraz genel olarak bakalım .

      1.Sizce bu kadar evren içinde bu kadar büyük glaaksiler güneş sistemleri içinde o kadar galaksi varken bi samanyolu galaksisinin içindeki bir güneş sistemindeki 1 gezegen için mi yaratılı herşey ?
      2. O kadar din gelip geçti şu an onlar mitoloji sayılıyor ilerdede bu dinler mitoloji sayılıcak.

      Din cahilleri halkin zengin olmayan kisimini avutma ve kontrol etmek icin icat edilmis birseydir (Bunun hakkinda dusunun biraz her yerde ornekleri var )

      Dahada var da aklıma geldikçe yazarım .
      Edit : Yeni maddeler.(daha gelicek )

      Hepsi gercektir arastirabilirsiniz beyler arastirmadan gelipte bana uyduruyosun yarisi kulaktan dolma. Demeyin bi arkadasta bunlarin hepsinin cevabi aciklanmis demiste o cevaplarin cogu crvaplanmadi ve cavaplananlarda sacmalik eger sen zaten hz muhammrdin 50 yasinda 9 yasinfaki kizla gerdege gircegine ve sana musluman olup ibadet ettigin icin cennette 72 tane kari verilicegine bile inaniyorsan zaten senle tartisilamaz.

      -Liyenlerin hepsi cahil musluman yobaz grlipte hic bi yerden arastirmamis bilgisi olmayan kuranin turkce mealini bile okumamamis zihniyetsizler

      Bir dusunun arastirin ve sonra ahlak duzeyinize gore bir sorgulayin eger hala muslumansaniz size kg buraya bu kadar sey yazdim .
      Arastirmadan gelmeyin
      Edit. Kuranin mealini ve tefsirini okudum sonra gelipte okumadan bilmeden yorum yapmayin bi arastirin aq
      Tümünü Göster
      ···
    7. 7.
      +15 -4
      söylediklerinin yarısı kulaktan duyma ve kendi dıbından salladıkların diğer yarısı da ekgib bilgin cahilliğin ve bişey bilmeden yorum yapmandan başka bişey değil. Ben sana bişey demiyorum amk. Git biraz araştır da öyle gel konuş . milleti kandiriysiniz
      ···
    8. 8.
      +2 -2
      animeci asosyal kafir amk senin kafam karısıktı dahada karıstırdın . islamda zorlama yoktur olayında cok haklısın . Eskiden bazı Türkler zorla müslümanlaştırılmıstır hatta araplar tarafından tecavüz bile edilmiştir . Amk k*rtleri neyse amk a*aplarıda öyledir .
      ···
    9. 9.
      +2
      animeci dediğin soruların hepsinin cevabı verilmiştir ve hala anlamak istemiyor musunuz bilmem. yüzyıllardır aynı sorular gidin bari farklı sorular bulun. her sorunu araştırıyonuz cevaplarını araştırmıyonuz.
      ···
    10. 10.
      0
      dan bilzerian gibi bi hayat sürseydin allah nerden aklına gelecekti peki karılarla keyf yapmaktan ? varlık da insanı allahtan koparır yokluk da..
      ···
    11. 11.
      +1
      Hz önemli çoğu eşini o donemde baskıdan zulumden kurtarmak için evlenmiştir. Bu dönemin şartları o dönemin şartlarıyla aynı mı ? Dinde zorlama yoktur deyip saçma sapan örnek vermişsin insanların ülkelerin toplumların hatasını dine mal etme sağdan soldan duuduklarınla gelip tatava yapma burda git biraz araştır oku cahil bin
      ···
    12. 12.
      0
      Baya kertenkele öldürmüştüm zamanında gerek taşla gerekse boncuklu tabancayla 100 den fazla leşim vardır düşünüp düşünüp pişmanlık duyardım sevabamı girdim şimdi :D
      ···
    13. 13.
      +1
      Yazık şu Dünya da hala TARiKAT Müslümanlığı ve normal Müslümanlık arasındaki farkı bilmeyen insanlar var çok üzücü.
      ···
    14. diğerleri 11
   tümünü göster