1. 1.
    +2 -16
    ama gelip işçimizin parasını yerler. piyasanın ırzına geçerler. insanımız onlar yüzünden aç kaldı. iş verenler ucuza calısyolar diye onları aldı işe . piyasa düştü küçük işletmeler zarar gördü bundan cok fazla hemde. ayrıca acaba onlar bizim yaptığımızı bi yaparmıydı ? bende sevmem ırkcığı ama kendi kardeşim varken nden başkasına para vereyim heleki ardımdan " işlerini aldık eşlerini de alıcaz" yada " siz gelmek isteseydiiniz aynı kosulda bizimkiler sizi almazdı tek bitane bile" diyenlere neden saygı duyayım yada seveyim. suriyeli diye değil kötü olduğu için . einstain a katılıyorum insanlar ikiye ayrılır iyi olanlar ve kötü olanlar olarak.
    ···
    1. 1.
      +5
      sen Almanyada Danimarkada avusturyada ne kadar Türk olduğunu biliyomusun panpa
      ···
      1. 1.
        0
        bilmiyor
        ···
    2. 2.
      0
      fazlasıyla evet
      ···
    3. 3.
      +2
      unutmamak lazım almanlar bize cıkın demedi biz de demedik. bence avrupadaki rahatsız eden toplumsal düzeni bozan türkler varsa onlarda cıkarsınlar. kendi insanlarına zarar veriyolarsa bizim insanımızda yanlıs yapıo.
      ···
    4. 4.
      0
      istersen gel izmire konusturuyaım seni bi abimle bu işlerin içinde sana daha iyi acıklayabilir
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        bu ülkenin çalışan insan ihtiyacı var huur çocukları benim babam türk, kürt,laz, çerkez diyerek üzerinize düşen sorumluluklardan kaçabileceğinizi mi düşünüyorsunuz.bu ülke sizin gavatlığınızı daha fazla çekemez. çalışmıyorsa babanız olsa gibtir edeceksiniz çalışıyorsa ermeni olsa alıcaksınız işe. yoksa yarın öbür gün değil 3. 5. dünya ülkesi olamaz bu ülke. şimdi kaldırın o kararmış zütlerinizi.
        ···
      2. 2.
        -4
        önyargıları kapatıp beynini actığında mesaj at o zaman tartısıcam seninle. bu cevap bile cok fazla yazığını da okudum. gereğinden cok fazla değer verdim hak etmediğin halde. sus şimdi
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster