/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +1
    Panpa bu tür duygu patlaması başlıklar inci'nin bir klasiği. Sakın şikayet ettiğimi düşünme, her insanın böyle zamanları vardır.
    Sorun şu ki panpa; yardımı sürekli başkalarında arıyorsun. Birisinin çıkıp geleceğini ve seni değiştireceği fantazisine kapılmışsın ama senin hayal ettiğin o insanlar da öyle bir insan arıyor. Belki de dertlerimizi içimize gömüp o insan'a dönüşmeliyiz?
    ···
    1. 1.
      +1
      öncelikle anlayışını için teşekkür ederim panpam.
      Değişmekten bahsetmişsin. iyi insanım yani bak cidden edebiyat yapamayacağım gerek çevremden olsun gerek ailemden, akrabalardan aldığım sözler hep "temiz kalpli evliya gibi çocuk" dur. Ben şimdi birinin beni sevmesi için başka birine dönüşeceksem kendime yakıştıramam, nefret ederim kendimden. Hem bir kere bir insan tamamen iyi kalpli ve düşünceli bir adamı niye sevmez ki (tipi falan almıyorum bunu konu içine göreceli kavram olduğu için) Niye hep kötüler kazanıyor soktumun şeyinde niye ? Kendimi çok ifade edemedim belki ama umarım anlarsınız
      ···
    2. 2.
      0
      Burada ki asıl olayı kaçırıyorsun panpa. Neden başkalarının sevgisini istiyorsun? "iyi çocuk ya..", "Evliya gibi çocuk." vb. şeyleri genelde başka hiçbir özelliği olmayan insanlar için kullanırlar. Böyle birini tanırdım eskiden... ve artık o da öldü...

      Tamamen iyi kalpli ve düşünceli... o zaman 3.Richard'ın değimiyle: Sen buraya değil, cennete layıksın. Yani öl ve cennete gitsin o iyi çocuk. Benim söyleyeceklerim bu kadar.
      ···
      1. 1.
        0
        panpa lafı ağzında geveleme tamam iyi hoş güzel yazmışsın da demek istediğin bir şey var gibi ama demiyorsun.
        ···
   tümünü göster