/i/Tespit

  1. 101.
    +6
    sosyal medyanın yeni trendi; koyun pgibolojisi ile türk ırkçısı olmak. bir avuç geri zekalı ergenin prim, şov yapma icraatı. aldırış etmeyin beyler her sene trendler nasıl değişiyorsa 2-3 seneye de bunlar unutur yüceeeeee türk milletini. ve geçmişte olanların anasının amındaki geleceği yön veremeyeceğini anlar umarım.

    not: kafkas asıllı türk vatandaşıyım hiçbir zaman yemek yediğim sofraya tükürmedim, fakat realist ve objektif olmakta fayda var; ne bu ülkenin ne kafkasyanın ne de eşek gibenlerin yüceltilecek tek yanı yok! orta doğu ülkelerinden bi tak olmaz! geçmişte olanlarla övüneceğinize gelecekte kendi başarınızı gösterin amk ergenleri.
    ···
    1. 1.
      -3
      Kafkas t*rkü diye birşey yoktur. Kafkas zaten ayrı bir milleti ifade eder.

      Not: asimile binsin
      ···
    2. 2.
      0
      kafkas türkü nerede yazıyor lan nerenle okudun sokuk? benim futbol takımı taraftarlığı dahil parçası olduğum bir topluluk yok lan sizin gibi koyun muyum?

      tamam türk'e kesin laf atmışımdır ben kesin olmuştur bu *
      ···
    3. 3.
      +1
      türkiye cumhuriyeti kimliği taşıyorsam otomatikman türk vatandaşı oluyorum bu neyin kafası lan ben kafkas türküyüm mü dedim?

      lan ben kafkas asıllı olduğumu mecburiyetten belirttim yoksa ne türk bayrağı açar ne de kafkas bayrağı açar koyun gibi partizanlık yaparım, sadece saygı duyarım. ne kafkasya ne de türkiye gibimde değil sizin gibi kendimi bi şeylerin parçası olmak ve parçası olduğum şeyi savunmak zorunda hissetmiyorum. objektif ve realistim, bir kez daha anladım cehalet mutluluktur!
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster